Powered By Blogger

onsdag 1 januari 2014

Aktuell status, midsommarlöften & totalsabbar

Utgångspunkten suger rätt ordentligt. För efter att ha skålat och skrålat och lovat och skapat förhoppningar om en massa nytt, fräscht, bättre så vaknar vi upp till, inte bara en av årets definitivt tråkigaste dagar utan även årets tre absolut sunkigaste månader. Grått, trist, kallt, fattigt… Inte direkt drömläge för ett happy new year direkt… Hade varit enklare om vi infört midsommarlöften. Tänker jag… Men! Eftersom jag tror stenhårt på att vi blir vad vi tänker så blundar jag stenhårt för tristessen och kryddar istället årets allra första dag med positivt hjärnpepp. 

Jo jag har några små nyårslöften, fast jag kallar dem nog hellre mål istället… som kanske avslöjas någon annan dag, som inte är idag för jag tror ju även på lagen om alltings jävlighet, den som träder in och totalsabbar det förutsatta om det yppas högt innan det har hunnits sättas i verket, så att säga… :o). Har ni några nyårslöften eller tycker ni att fenomenet är skit?... För min del har jag faktiskt lyckat hålla en del så det är väl mest därför jag kör på i det spåret i år igen… :o) 


Bilden skulle bli mitt sätt att vända baksidan till 2013, en gång för alla, men så kom jag på att jag nog vill tota ihop någonslags årskrönika ändå… så en sådan lär troligen dimpa in här om några dagar eller så, vet ju vilken sjuhelsikes tid det tar att gå igenom ett helt år, vilket i detta fallet är lika med 900 blogginlägg... Kram!

4 kommentarer:

  1. Jag tror att vi blir lite snällare mot oss i våra nyårslöften, mer av önskningar, förhoppningar än kravfyllda krav som kan vara svåra att leva upp till.
    Kramar och hoppas nu att ditt 2014 blir ett fint år

    SvaraRadera
  2. No promises - just surprises!⭐️
    Kram
    Jenny

    SvaraRadera
  3. Jag snor helt enkelt bästaste Rickards löften jag.
    http://rickardsoderberg.se/wp/2013/12/nyarsloftet/

    SvaraRadera
  4. Jag har aldrig i helaste livet givit något nyårslöfte och tänker fortsätta på den vägen. Även jag börjar bli sugen på att plocka ihop en årskrönika trots mängden timmar som går åt. Sket ju i det förra året så det är väl dags nu?
    Kram

    SvaraRadera