Powered By Blogger

måndag 13 januari 2014

Två stassar och en halfotad tant i backen


Dagens stass. Som oplanerat råkade bli två. För en stressig framfart vid min mellanlandning i boningen vid lunchtid resulterade i att kaffe på drift från muggen hamnade över såväl blus som kavaj, och ett spontanbyte blev en nödvändighet. 

Och då jag igår äntligen lyckades impregnera mina mockapjux från Ash kände jag plötsligt för att skifta utseende även längst ner. Ett ytterst dåligt drag visade det sig. För de är ju snorhala att försöka trippa i på nysnöade gatstenar. Så tant for i backen hela två gånger inom loppet av ett par minuter… Och jag lovar att det började snöa enbart för att jävlas med mig… :o) Kram för idag! Och take care!

2 kommentarer:

  1. Obehagligt när det blir sådär halt, jag är livrädd för att trilla och skada mig så jag gillar inte heller snön alls!
    Ha det bra och var försiktig nu! Katarina

    SvaraRadera
  2. Aj då. X 2.. Tur du har en garderob att plocka ur när olyckan är framme! Snygg dagens på båda bilderna. Usch, halkan kan vara förrädisk. Var försiktigt när du är ute o rantar! Brukar själv slå omkull lite då o då. För ett tag sedan fick jag kraftig hjärnskakning (som jag fortfarande känner av), samt slog i svanskotan. Trodde först den var knäckt men bättre nu. Inte lätt för oss tanter alltid, fniss..
    Ha en fin dag!
    Kram,
    Annelie

    SvaraRadera