Powered By Blogger

söndag 19 januari 2014

Grepp 1A, som alltid & sötdupera – min dag i lite bilder

Mardrömmar, dålig sömn. Matt, sliten och relativt utled på att en bra sak som händer i mitt liv genaste följs av tre värdelöst skitnegativa… Och hur jäkla kul är det att befinna sig i det tillståndet? Inte alls tycker jag, så därför tog jag till mitt grepp 1A när det kommer till att rensa hjärnan, få ut ilska och frustration, fylla på med energi och lite jävlaranammalycka. Jag knallade till mitt favoritställe. Gymet.


Och det gjorde ju inte saken sämre att sötaste kollega M var där och lyste upp, dels med sig själv och dels med sina mångfärgade gladtajts. Så nästa punkt i programmet gav jag mig därför i kast med betydligt sorglösare, piggare, adrenalinkickad till sinnet. En lunchdejt med min mamma. Såklart med lite gung under fötterna, som alltid på en båt…


… och som nästan alltid med att mitt menyval föll på pastasallad och rödvin. Och som synes blev det Ashkängorna som fick äran att tjänstgöra på mina fötter denna dag (fast att jag nog egentligen tyckte att det hade varit lite snyggare med de högskaftade stövlarna till den stassen…).


Ajax hund på medhavd filt lyckades sötdupera personalen så de bjöd på en massa röd korv. Två tanter var inte lika charmiga tydligen så därför fick vi betala våra semlor själva. Men attans vad goda de var. Ja lite så har en del av min dag varit. Upp och ner. Fast mest upp… Peace Out & Kram för den här veckan!

2 kommentarer:

  1. Bra knep förtränga det negativa o bege sitt till favorit gymmet! Så lunchdejt på båt efter det är ju strålande! Jag glömde i förra kommentaren skriva vilka jag tyckte passade bäst till klänningen.. Tänkte skriva kängorna, bara för jag själv väljer det av någon anledning i 1:a hand. Fast börjar det velas kan man prova hur länge som helst.. Ha en bra måndag!
    Kram,
    Annelie

    SvaraRadera
  2. Läckra dom där träningsbrallorna. Har ett par såna;) Gott med semla! Har inte käkat nån än i år. Lycka till i dag! Kram

    SvaraRadera