Powered By Blogger

fredag 17 januari 2014

Närkamp, knasiga & vardagsglädje – min dag i lite bilder


The returm of the snö. Tänker inte gnälla över hur mycket jag avskyr den, eller hur skeptisk även Ajax är till skiten, har ju liksom gjort det förut så det får räcka med det… Däremot lyckades jag hålla mig på benen idag, inte ett enda druttande i backen, inte på hela vägen till jobbcoacheriet ens, bara en sådan sak liksom.


Väl där stod Elin för dagens ambitionsinsats genom att framgångsrikt gå i närkamp med kopiatorn för första gången. Det kollades av nyinkomna jobb, käkades kebab och falafel, intervjufrågepratades, postis satt arbetsredo iklädd sin uniform, F bjöd på kaka, M berättade om sin kommande dejt… Allt medan thailändaren viftade med klementiner toppade med grendelar och jag konstaterade att det är jäkligt sköna och småknasig typer jag har att spendera tid med där. De livar liksom upp allt tråktrist genom att bara vara rätt jäkla roliga.


För att liva upp den blåsäckliga tillbaka-till-stan-promenaden ägnade jag mig åt en smula skyltfönsterspaning. Och i vanlig ordning kunde jag inte låta bli att falla för en lampa i favoritelbutiken. Dagens absolut ovanligaste stod dock hundarna hos låssmeden för. Japp, levande, i skylten. Där de med sitt snyggposerande bringade ännu lite mer vardagsglädje åt min tillvaro. Vilket absolut och definitivt även nästa inslag var, det vankades nämligen fikadejt med Jeanette på favoritkaffehaket.


Ja lite så har min fredag gestaltat sig. Inget märkvärdigt men ändå en riktigt bra dag, förutom snöhelvetet då men den skulle jag ju inte klaga på nåt mer... Tjing! 

2 kommentarer:

  1. Du tar alltid så Coola bilder! Älskar dem!

    SvaraRadera
  2. Gillar bilden med hundarna, med förbjudet-skylten bakom hunden som ligger ner :)

    SvaraRadera