Powered By Blogger

fredag 3 januari 2014

Dagens - som ville känna in om den står sig än

Ska det ha en plats i garderoben så ska det användas. Åtminstone lite då och då. Det är min nya giv och därför blev denna bortglömda Mollystackare luftad idag:


Fields of lace, white. En evighet gammal och jag ville liksom känna in om den står sig som en av mina favoriter än. Och jag tror minsann att den gör det. I alla fall så pass att jag fick en idé om att försöka lufta så många av mina äldre darlingar under denna tråkmånad. För att just känna in. Om de fortfarande har en plats...

Och för att få lite bättre, och förhoppningsvis roligare, ruljans på mina stassar, då jag generellt är vansinnigt skitdålig på att använda äldre plagg. För det senaste är det jag nyttjar i tid och otid, till något ännu nyare dyker upp i min ägo och blir nästa trotjänare. Till nästa... och så vidare... Och hur jäkla trist är inte det, egentligen... Är ni bra på att använda era garderobsåldringar eller funkar ni som mig?... Undrar jag, innan ögonlocken far ner och stänger butiken för idag! Gonatt!

8 kommentarer:

  1. Jag är lika dålig som dig på att använda äldre plagg så det får bli ändring här också. Jag blev dessutom peppad nu när jag såg dig. Det linnet är verkligen urläckert! Jag har det i powder och det får bli min stass imorgon :-)
    God natt och kram!
    Ylva

    SvaraRadera
  2. Glömde: jag är gärna med på operation fabulous! Mejlar dig imorgon.
    Ylva igen

    SvaraRadera
  3. Ofta är jag tvärtemot, det nya som hittar hit måste ligga till sig innan det används, aningen knäppt. Kramar

    SvaraRadera
  4. Bra tänkt! Jag tycker att FOL ska få stanna...
    Du är förresten delvis skyldig till en orange klänning som jag blivit ägare till. Vet inte om den flyttade in hos dig men jag är iallafall tokkär i den :-)

    KRAM

    SvaraRadera
  5. Jag är nog lite både och och i perioder.
    Vissa favoritplagg och vissa som kanske borde flytta.

    SvaraRadera
  6. Jag är som du och ska bli bättre på att plocka fram gamlinar och känna efter. Dessutom fastnar jag i jeans och koftträsket höst och vinter och det borde också ändras på såklart. Den här damen har ju "några" klänningar tex :)
    Kramar

    SvaraRadera
  7. Glömde: tokgillar din stass!

    SvaraRadera
  8. Skitsnyggt! Bara älskar halssmycket!

    SvaraRadera