Powered By Blogger

söndag 12 januari 2014

Om att vilja ta sig igenom passkontrollen till 100%

Jag har ju helt glömt bort att avslöja den där utmaningen som jag pratade om HÄR. Tävlingen som heter Passkontrollen och går ut på att testa vartenda ett av alla de 33 varianter av pass som finns på Friskis&Svettis program under våren. 


33 pass fram till den 1 juni. Om 4,5 månad. Låter ju spontant som en baggis, till man tänker på att en hel del av dem kan bli mitt fall. Exempelvis de som innebär dans av något slag. Det som jag är helt lost, kass, värdelös på. 8 pass. 8! Får väl bli att ställa sig längst bak i ett hörn och hoppas på att inte synas, kanske gardera med någonslags förklädnad, peruk, stora brillor, mustasch, ja något sådant, för att inte det ska bli helt uppenbart att det är jag. Som tokgörbortmig, förevigt… 

Fast egentligen och helt ärligt så skiter jag fullständigt i vilket. För det här ska mest bara bli superskoj. Att testa en hel massa nytt, och med utmaningen. För det är en sådan, inte helt enkel, men inte omöjlig heller och just därför superskoj… Och oavsett om ni vill det eller ej så lär jag säkert återkomma med någonslags uppdateringar i ämnet… :o) God natt & Kram för idag! Och take care därute!

4 kommentarer:

  1. Haha, mustach! Då måste du ta bild och visa här! Kram och go natt!

    SvaraRadera
  2. Godmorgon! Vilken rolig utmaning du hittat på..samtidigt liten tuff. Fick en 'bild' framför mig o började småfnittra, du kan ju ge beskrivningar som sätter igång fantasin. Skall bli roligt o följa.
    Här -9 o vitt på marken. Kom igår på tvären. Hämtar andan innan 'flickorna' o jag ger oss iväg på en runda. Ha en bra dag!
    Kram,
    Annelie

    SvaraRadera
  3. Som med allt annat fixar du det. På dem bara. Kramis

    SvaraRadera
  4. Vilken kul grej. Då kan man ju hitta pass som man inte hade en aning om att de var kul.

    SvaraRadera