Powered By Blogger

söndag 14 februari 2010

Dagens - inte som jag tänkt

Min tanke var att inviga gårdagens inköp under Molly-träffen i Malmö idag. Chrysalis wrap lilac.


Eftersom saker sällan blir som jag tänkt ut dem i förväg så passade två oönskade aspekter på att infinna sig samtidigt. Grym mensvärk och söndagsdepp = måndag imorgon och det kommer att bli ännu en av dessa sjukt stressgalna veckor.
Och i min värld kommer det inte ens i närheten av minsta lilla lust att klä sig fin. Ibland kan jag få för mig att jag borde göra precis det, att svida upp sig för att mota deppigheten med kalasfina Mollysar.
Men jag har testat och det funkar inte, för istället för att jag blir glad så borrar deppigheten sig fast i kläderna om de liksom är ”för finfantastiska” som jag tycker wrapen är.
Obs; jag har aldrig påstått att jag skulle vara helt normal...

Så det blir kläder efter humör. Synd om mig = bekväma älsklingar. Därav denna stass:


Spoiler underdress och kofta som jag nyligen klickade hem på Tradera. Namn och allt sådant är i vanlig ordning inget som jag har lyckats luska fram. (Någon som vet/ har en produktbild?)
Säljaren visade sig vara en Molly-bloggerska; nämligen söta Erika.
Toppskick på koftan och så gulligt inpackad var den när jag fick den. Tack snälla, jag älskar den!
Har en känsla av att den kommer att bli luftad en hel i del i vår och sommar.

Det som ändå gjort att jag lyckats fixa med en hel del småprylar hemma istället för att bara gräva ner mig i sängen idag är mötet med de fantastiska Molly tjejerna i går. Blir glad bara av att tänka på er. :o)

Fler som klär sig efter humör? Eller vad styr vad ni vistas i för dagen?

Ha en trevlig kväll alla! Kram!

9 kommentarer:

  1. Fan vad jag önskar att jag hade din hållning! Jag står som Ringaren i NotreDame;) Den lila godingen hade jag nappat på om den varit större. Den är jättefin på dig:) Chrysalisen är jättefin, skulle vilja ha den i Multi. Klädseln här är i högsta grad humörstyrd, därav blev det ingen Dagens i dag på mig. Har haft en trilskande ett-åring som har varit ettrig som en jävla bålgeting i dag. Har sunkat runt i myskläder! Ha en bra kväll och en bra jobbvecka! Stora kramen!

    SvaraRadera
  2. tjenahej

    Tack för länken. Tror kanske att den blir för stor. Har strl 1 ibland 2... men man kanske kan snöra ihop den :D

    Klart att du kan lämna tillbaka stichen! Vägra betala 2 loppor för ngt felsytt! Stå på dig!

    kram

    SvaraRadera
  3. Hej sötis. Stackaren!! Hoppas att det lugnar ner sig för dig snart. Tänk på att ta hand om dig själv. Det är ingen som tackar dig om du jobbar ihjäl dig gumman! Kram

    SvaraRadera
  4. Nej, ibland blir inte dagarna som man tänkt sig. Jag skulle ju oxå ha min Chrysalis. Men igår när jag sprang runt här och provade lite olika outfits så kom jag på mig själv att jag tänkte - näää denna är ju inte snygg. Den du köpte var ju 100ggr snyggare. Så nu funderar jag starkt på att sälja min Chrysalis. Knäppt va!!?? Jag blir tokig snart på mig själv. Vilken storlek tog du i din Chrysalis?
    Kram och hoppas mensvärken blåser bort illa kvickt!

    SvaraRadera
  5. Hoppas att du mår bättre nu, känner igen mig. Har också mycket stress i mitt liv. Du är som vanligt jättesnygg i din outfit! Har fått tag på Livaelot i rose nu på Tradera, vann en auktion i kväll. :) Ska bli spännande att prova den när den hittar hit. Den såg så jättefin ut på dig! Stor kram

    SvaraRadera
  6. Du har väl underklänningen från HM med spetsar nedtill? Vilka plagg i din Mollygarderob funkar ihop med den? Jag funderar att köpa en nämligen men vet inte riktigt om den funkar till mig. Det skulle vara kul att hänga på i maj om ni ska träffas igen.

    SvaraRadera
  7. hihi Alltid roligt när man drar ner någon i fördärvet ;)
    Blusen heter # 400 summer of 2007. Den finns i chalk med rött och även vit med rött. Så beror lite på vilken av dom det är. Men den är suuperskön att ha på och man känner sig riktigt snygg i den. Den var orsaken till min nuvarande Mollymaniac :D Den var den första jag köpte. Höllpå att svimma när jag betalade men "look at me know" :s

    SvaraRadera
  8. # 439 Cotton Ribbon Cardigan heter den... fast det kanske du såg hos mig. Visst är den underbar :)
    Det där var en toppensnygg matchning du fått till!
    KRAM

    SvaraRadera
  9. Vad roligt att du gillade koftan! :)

    Kram
    Erika

    SvaraRadera