Powered By Blogger

fredag 12 februari 2010

Dagens - med gravidvarning

Fick min 4 continent X-stitch dress white i förrgår.
Trots färgen runt kragen… som enligt underbara Linda är, och här, i princip, citerar jag henne …
”samma sjuka färg som barnbeck, alltså det första bebisarna skiter;”.
Eftersom jag inte har barn drog jag inte de parallellerna.

Istället tänkte jag; jaja… inte svart som det såg ut att vara på produktbilden men någonslags mörkgrön istället. Och helt okej. Enligt mig.


I dag blev den invigd. Med dubbla känslor.
Och problemet vistas inte i barnbeck. Utan i passform.
För den sitter kanon över boobsen. Men är väldigt vid i kjolen. Gravidvarning var min impulsiva kommentar efter att ha haft den på mig någon timme. Inte alls som den gamla x-en jag har… För den är mer rak i modellen. Och sitter därmed snyggare....

Med den nya, a la våren 2010 är det;
sätt dig ner och du måste puffa till tyget, annars står det liksom rakt ut. Och för guds skull puffa även när du står, för annars börjar dina kolleger samla in pengar till din blivande avkomma. Helt utan grund.

Och med en fantastisk bloggvärld – a la Odd Molly - att ta del av är det här långt ifrån det enda plagget som infunnit sig med besvikelse. För storlekar är inte vad de varit, plagg är inte vad de utger sig för att vara. Eller så finns helt enkelt inte det som utlovades att finnas.

Så jag kan inte låta bli att undra... vad som händer med våra älskade plagg?…

9 kommentarer:

  1. Känner så igen det, min i choklad med royalbroderier från vinterns kollektion är exakt så och fast jag är liten och nätt känner jag mig lite stor i den. Men snygg är den på dig och jag gillar den svarta färgen, är det inte almost black. Inget barnbeck där inte...

    ~Livet i byn

    SvaraRadera
  2. Ja...det kan man undra!=( Efter senaste inlägget hos Katinka undrar man ju verkligen, det har varit lite för mkt såna tråkigheter det sista!

    SvaraRadera
  3. Ooops, du tar väl inte illa upp hoppas jag?! Det jag försöker få fram på mitt lite ofina sätt är väl att vi blir lite vilseledda av Odd Molly emellanåt. Saker och ting är inte vad det ser ut som på produktbilderna. Storleksskillnaderna har ju varit helt sjuka den här kollektionen. Var ska det sluta?! Ha det så bra i Malmö i morgon på Molly-träff:) Kram!

    SvaraRadera
  4. Usch trist! Ser inte så "gravidmässig" ut på bilderna, men jag förstår känslan! Hade en X-stich från tidigare kollektion, och det var samma känsla, så den fick flytta.... Tur inte jag köpte, för den hade nog inte suttit snyggt på mig. Gillar dock färgen på din! Men fundera på att skicka tillbaks, risken är ju att du inte använder den om du inte känner dig bekväm i den.

    SvaraRadera
  5. Linda: du vet att jag i princip ser dig som den älskade lillasyster jag inte har!... Älskar dina ärliga och förbannat roligt skrivna kommentarer!!!
    Bara inte DU tog illa upp... för du har ju rätt! Det som ser så mycket ut som svart på produktbilden visade sig vara någonting helt annat!
    Jag får dåliga vibbar. På mitt jobb är det enbart pengar som styr... vilket resulterat i ungefär samma saker som Odd Molly visat upp i senaste kollektionen... Snabbt och slarvigt, på grund av att kvantitet före kvalitet! För man kan aldrig få både och... Love you! Kram!

    SvaraRadera
  6. Hejsan! Hade lite av samma känsla av höstens modell, men sedan en av mina klienter sagt (jobbar som socialsekreterare) när är det dags? For all glamor över den klädningen! Hoppades på den nya årgången, men det verkar inte lovande... Väntar med spånning på min som är beställd men tydligen bortkommen...Jag som hade tänkt att ha den på kalas imorgon;-(

    Hälsningar

    Lollan

    SvaraRadera
  7. Så trist när det blir så där!! jag trodde den var svart men det var den tydligen inte....tycker att du är snygg som alltid men man ska ju känna sig nöjd själv..!! Ja jag fick ju knappt en 2:a över huvudet när det gällde min Suitehart Minidress :-( nu får dom allt skärpa sig va !!
    Ha en härlig träff i morgon!!
    Stora kramen!

    SvaraRadera
  8. hahahaha du är för go! :D Får nog ta o prova den där X-stitchen känner jag! Kram

    SvaraRadera
  9. Men du! Kolla Eva-Lenas (Mollyhollic)inlägg idag, har din samma problem? Ha så kul idag!!

    SvaraRadera