Powered By Blogger

lördag 27 februari 2010

En fick stanna, en följde med

Gav mig ut på stan tidigare idag för att bland annat försöka lokalisera en, egentligen två, Mollysar som jag haft på nyfikenhetsbasis ett litet tag. Hittade båda. Först provade jag den här;


Bikette denim jacket.
Min vanliga storlek 2 funkade perfekt! Mjuk och skön att ha på sig.
Har min nya bästis på mig under; Chrysalis minigown i powder.
Sedan provade jag den här;


Suiteheart minidress rouge.
2 var inte att tänka på här, provade den först, med fullständigt hopklämda bröst som resultat. Därför är den här i storlek 3, som kändes riktigt bra, satt som mina 2:or brukar göra. Gillar att den är ganska rak i modellen, vilket få av mina andra Mollysar är.

Jag tog en massa bilder på båda men jag fixar inte fotografering genom spegel för de här tre bilderna var de enda som blev hyfsat skarpa.


En fick bo kvar i butiken, en blev adopterad och har nu landat på paradplats i köket för att strax flytta in till övriga inneboende Mollysar i garderoben.

Någon som vill gissa? Vilken var finast? Vilken, om någon, hade ni själva fått med er hem?

Svaret på vad som ligger i kassen kommer under kvällen ;o)

6 kommentarer:

  1. Båda är ju fina, jag vet inte men gissar på att Minidressen fick följa med dig hem. Fast det kan vara lika gärna jackan den kanske är än mer du!!

    Jag hade själv valt Minidressen för den röda har jag ju själv :0)

    ~Livet i byn

    SvaraRadera
  2. snyggt! vet du vad jag gjorde i förrgår?? jag avbokade min minidress som jag hade beställt från Tyskland....jag orkade inte med några fler besvikelser så jag tänkte att dyker jag på den i någon butik så provar jag den där för jag tror knappt att jag hade fått på mig en 3.a.....
    Ha en fin kväll!
    Kraaaam!

    SvaraRadera
  3. Påsen ser så liten ut så det är nog suitehearten. Den röda har jag haft i kundvagnen flera gånger på Ajabaja. Den är så fin:) Jeansjackan är skitläcker men lite dyr. Är glad att jag köpte chrysalisen i powder också när jag ser den på dig! Apropå nåt helt annat, har din tatuerande man fullbokat på mässan på fredagen? Skulle vilja göra en riktig old school ros i svart över den fula spindeln jag har på vristen(tonårs-synd). KRAAAAM!

    SvaraRadera
  4. Jeeeeansjackan! Har en från förra kollektionen o den är underbar!

    Trevlig helg!

    SvaraRadera
  5. Hmmm hade jag "fått bestämma" hade det varit jeansjackan... Den är liksom.. mer du :D Söt som smör men med whiskey smak ;)

    SvaraRadera