Powered By Blogger

onsdag 3 februari 2010

Shopping + lycka = sant!

Frasen dyker upp lite då och då. Och jag fick höra den senaste i förmiddags; "man kan inte shoppa sig lycklig".
Mitt svar på den är fel fel fel!

För mitt uppe i en period av veckors stress och en alltmer påkrypande depression så shoppade jag mig precis lyckligast!
Kunde knappt sova i natt för jag visste att Tradera-auktionen jag suktar efter gick ut i dag. Bevakade och bevakade och så slog jag till.
Med vinnande bud.
Inget lågprisklipp men det är värt varenda krona.
För nu svävar jag av lycka och tycker det är skit samma att nattsömnen (ännu en gång) blir minimal på grund av jobb.

Tills jag förmodligen vaknar till sans imorgon med nojja över att bli blåst. Men imorgon är en annan dag... Någon som vill ge sig på en gissning?
Återkommer med dagens outfit lite senare. Kram!

14 kommentarer:

  1. jaaa.kan det vara en FOL till kanske?=) ja det 'är galet vilken total lycka det är när man får en molly i sin hand!!

    SvaraRadera
  2. Men nog ler man lite igenkännande ;0) Jag gissar på en FOL som står på din efterlysning.

    ~Livet i byn

    SvaraRadera
  3. Jag tror att jag vet! Får se om jag har rätt:) Kram!

    SvaraRadera
  4. Ni gissade helt rätt! Hoppas bara att det inte var dig Filippa som jag bjöd över... sorry i så fall... Ingrid är det i alla fall inte, för den lilla söta donnan kan använda storlek 2 som badkar... :o)
    Galen lycka är de rätta orden! Kul med folk som fattar! (vilket ingen i min vardag gör) Kram!

    SvaraRadera
  5. Linda: eller inte för jag tror du tänker på en annan dag som kommer snart... sa tanten kryptiskt... haha... Megakram!

    SvaraRadera
  6. Grattis till köpet! Håller med fel fel fel ang. att man kan handla sig lycklig. Det är världens kick när man får tag på något man suktat efter.
    Kram

    SvaraRadera
  7. Jeanette: eller hur! men det sjuka är att det nästan bara är med Mollysar som den kicken infinner sig. I alla fall för mig... Skumt egentligen... Nu är det snart träff, ser fram emot! Kram!

    SvaraRadera
  8. Oj jisses kors! Mer fel än så kan man ju inte ha. Shopping är vägen till lyckan säger jag ;) Nä men allvarligt. När man känner sig som mest blå är det få ting som förgyller som att få köpa ett efterlängtat plagg eller något annat som du suktat efter.

    SvaraRadera
  9. Hmmm...kan det vara en rosa FoL ?? eller den där snygga blusen du har i din högerspalt ;-) Grattis i alla fall och visst ger shopping lite lycka ;-) en liten stund i alla fall :-)
    Kraaam!

    SvaraRadera
  10. Men det heter ju Retail Therapy av en anledning. :)

    Om det var en FoL så ser jag framemot en massa inspirerande outfitbilder för jag vet inte riktigt vad jag ska göra med den jag har...

    Kram
    Erika

    SvaraRadera
  11. Skönt att man kan göra nån glad! Klart vi ska ha på oss rutig flanell på tattoo-mässa;) (Det låter mer som om vi ska på Skogs-Elmia!) Jag SKA till Norrköping. Det är bara inte bestämt vilken dag vi åker dit. Tror att det blir fre-lör. KRAM!

    SvaraRadera
  12. Visst är det en FoL. Men INTe den rosa utan en vit. Bilder kommer (om ingen blåsning ligger bakom) hur inspirerande de blir är en annan sak :o)

    Skogs-Elmia haha!!! Skogstöntar eller Tattotöntar... same same... om man bara väger in maskiner som låter... :o)

    SvaraRadera
  13. hihi nej josanne ja budade inte på den!!

    SvaraRadera
  14. Hej! Hur gör ni när ni köper på tradera, betalar ni i förskott eller på annat sätt? Skickar rekommenderat paket? Jag är väldigt besviken, sur och ledsen eftersom jag förmodligen blev blåst, var SÅ lycklig för att ha vunnit en auktion men sen kom ju aldrig koftan. Jag tror säljaren tyckte den gick för billigt... och jag betalade i förskott och inte med rekommenderat paket :/ Får väl skylla mig själv kanske...

    SvaraRadera