Powered By Blogger

onsdag 10 februari 2010

Skönhet x 2 - men ändå desperat…

Ryggen håller fortfarande på att ta livet av mig. Men idag lyckades jag i alla fall stappla mig till Ica längst bort i stan, mitt paketutlämningsställe som ironiskt nog heter Ica Nära… Hämtade paketet från Ajabaja.

Och precis tillbaka på jobbet ringer maken och berättar att en paketlapp uppenbarat sig i brevlådan. En sådan marsch till hade tant inte klarat så han var gullig nog att fixa det.

I det första fanns 4 continent X-stitch dress white. I det andra Fields of Lace white som jag klickade hem på Tradera.

Så sjukt fina båda två! Framför allt FoL som ju är min Molly-favorit numero 1. Och eftersom jag är mer white än chalk egentligen så kändes nummer två i samlingen ett strå vassare.

MEN det fick mig samtidigt att bli ännu mer vråldesperat efter en FoL tokrosa.
Och kanske hjälper det till lite att både Linda och Bina blivit med varsin sådan i dag… Fy fan vad avundsjuk jag är!!!

Två fina, dyra plagg har flyttat hem till mig i dag men ändå aldrig nöjd…
Någon som känner igen sig eller är det bara jag?
Känner att jag borde läggas in på kliniken för I-landsproblemberoende…

Men innan jag blir inspärrad där, förmodligen för gott, ingen som har en tokrosa FoL i storlek 2 till salu… Ingen??? :o)

7 kommentarer:

  1. Hej! Finfina mollysar du har här! Kommer du sussa sött inatt! :)

    Ja tyvärr satt livingloving inte alls speciellt fint och den kändes inte "wow" när jag fick den på mig :((( Men nu är jag mycket gladare och ägarinna till ett plagg i lite green ;) KRAM

    Ps Hoppas klänningen blir bra till dig!!! Fina karlar vi har! ;)

    SvaraRadera
  2. Du ska se att en tokrosa FoL kommer till dig också. Har spaning! Det är inga dåliga saker du fått hem i dag:) Har haft 2 x-stitch hemma men sålde dom. På mig satt dom som skit:( E-kupan trivdes inte i en sån! Jävlar i havet vad det gjorde ont runt fotknölen i dag. Ovansidan kändes med men inte alls lika mycket. Svettade så jag var alldeles knallröd i synen. I september är det dags igen. Då ska fulaste papegojan tatueras över med en mexikansk döskalle. Längtar redan:) KRAM! (Du får vara lite avundsjuk, förstår dig!)

    SvaraRadera
  3. underbara köp!
    japp, skönt o höra att det finns fler som direkt efter ett svindyrt köp börjar jaga nästa molly, och klura på hur man ska finansiera den!!

    SvaraRadera
  4. Jag känner igen mig, aldrig riktigt nöjd vill bara ha mer... Är också ute efter en FOL i pink eller white. Har en i powder men det är inte riktigt min färg. Dina nya mollysar är verkligen jättefina. Ser fram emot outfitbilder, kram

    SvaraRadera
  5. Åh herregud, måste bara berätta att först när jag läste din kommentar hos mig och det stod "best of the day" började jag fundera på om du hade tävlat i bodybuilding:) När jag sen läste vidare trillade poletten ner. Snacka om dum i huvudet. Hann till och med få en inre bild av en negerbrun människa som ser ut som en karl i bikini....God natt stumpan!

    SvaraRadera
  6. Vilka finingar som du fått hem! Uschamej, farligt att kika runt här i bloggarna. Man får ju bara mer och mer som man skulle vilja ha. ;)
    Kram

    SvaraRadera
  7. Det va fina saker du fått hem. :)
    Grattis!

    Kram

    SvaraRadera