Powered By Blogger

söndag 21 februari 2010

Gick på magkänsla


Jag och maken bestämde oss för att ta en riktig slappedag igår. Den dubblerades idag. För när jag väl drog ner tempot till noll så föll jag nästan i coma.
Så även idag har det varit betydligt mer action på hunden än på mig. Och då är hon ändå en vovve som helst ägnar sig åt så mycket vila hon bara hinner.
Molly-mjukisar och Kap Verde-inköpta flipflops har fått stå ut med mig nästan hela helgen.

Tusen tusen tack för alla kommentarer och tips om Traderasäljande i mitt förra inlägg. Gick till slut på magkänsla och har nu gjort debut som säljare på Tradera.
Mina auktioner finns här. Så nu är det bara att vänta en vecka och se om jag gjort så pass rätt att jag får råd att investera i något annat stället.
Med en vill-ha-lista som växer som en snödriva i februari så skulle jag ju helst behöva tre klövrar på en trisslott istället. Men det är ju en helt annan sak…

Ha en bra kväll!

5 kommentarer:

  1. mysigt!
    Jag har inga molly mjukisar, vill ha. :)
    Hoppas din söndag kväll e lika mysig.

    Kram

    SvaraRadera
  2. Helt rätt med slappardag! Skulle behöva en jag med. Blir dåligt med såna med en ett-årig terrorist hemma:) Nu är tåg och hotell bokat till Norrköping. Hoppas verkligen att jag får träffa dig där! Ha en bra kväll(utan måndagsångest).KRAM

    SvaraRadera
  3. Skönt med en slappedag det behöver man ibland..
    Hoppas du får bra betalt på Tradera..
    Har också lagt ut lite plagg...
    Hoppas man får in en slant till nya Mollysar..
    Mysiga velour byxor du har..
    Kram

    SvaraRadera
  4. Grand var fullbokat. Vi ska bo på nåt som heter Centic och ligger nånstans längs strömmen. Har bara varit i Norrköping en gång tidigare så jag hittar skitdåligt! Vi åker på fredag förmiddag och drar hem lördag eftermiddag....KRAM!

    SvaraRadera
  5. Kollade dina mollysar på tradera - jättefina allihop *vill ha* - men, vilket är "köp nu"priset??? Står inte med tyvärr!

    SvaraRadera