Powered By Blogger

söndag 25 april 2010

Tokfakir & dagens som har stått på scen

Nu har jag, maken och hans lärling precis satt oss på ett tåg på väg hem. 3,5 timmar att slå ihjäl innan den egna boningen och att få träffa djuren igen är ett faktum.
Har haft en grymt schysst helg på bortaplan.

Självklart toppar mötet och dygnet med fantastico Linda och hennes syster Ann-Sofie, där även våra privata glädjeflickor Carina och Ankan… förlåt AnnaCarin ingår som två underbart friska fläktar klädda i 08-dialekt.

Mässan i dag var också schysst.
Roliga tävlingar - till och med jag var uppe på scen en sväng, med mina porträtt på katten Bosse och hunden Ajax, inget pris den här gången, men så var också konkurrensen både mördande stor och bra - trevligt folk och tokig fakir.



Och inte minst för att ett möte, med en kär gammal bekant, kanske kan mynna ut i en bok så småningom… Vi är i alla fall överens om att det blir så om vi får som vi vill… :o)

Jag invigde ett av mina nyköp i dag.
Det blev så här när det 1: var halvklart och 2: färdigpåklätt på hotellrummet strax innan vi lämnade det vid lunchtid i dag:


Emb bikette denim jacket - Odd Molly
Prairie short strap dress, almost black - Odd Molly = nyköpet
Chrysalis minigown, almost black - Odd Molly. För den uppmärksamme som sitter och tänker “shit vilken lortgris hon är som har haft samma underklänning tre dagar i sträck” kan jag meddela att jag har lyxat till det så fett att jag har adopterat två stycken, så jag har bytt.
Jeansleggings – Vero Moda
Kängor a la någonslags ”converseaktiga” höga (inte på droger utan i skaftet) varianter i mocka

Är så där löljigt flams- och fnitter-trött så jag känner att om jag skriver mer så flippar jag förmodligen ur totalt så därför lägger jag ner här och nu och går över till att läsa lite hos er andra istället.
 
Ha en bra kväll. See you! Kram!

5 kommentarer:

  1. Ha en bra resa hem allihopa! Hur gick det i går med tävlandet? Hann dom klart?
    Prairien står det Josanne på! Du är döläcker i den och jag ångrar mig bittert att inte jag köpte en med. Vi hörs och syns! Hälsa maken att till och med min mamma som är så konservativ tyckte att tatueringen var jättefin! Kram på dig:)

    SvaraRadera
  2. Det var ju inte helt oväntat en klockren outfit på dig! Super snyggt!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Ja tack! Maila bild på fakir med raket! Kram!

    SvaraRadera
  4. Hej goa du!
    Vill bara säga att det var fantastiskt trevligt att träffas och jag hoppas verkligen att det kan bli fler glas rosé i ditt (å Lindas förstås) sällskap :)

    Å den nyinköpta svarta är helt enkelt underbart snygg - vill ha vill ha vill ha :)
    Hoppas att resan hem gick bra, jag å Ankan 'ramlade in en sväng på O'Learys en sväng innan vi tog tricken till de södra förorterna.<

    Åter igen,
    kul att ses
    KRAM
    /Carina

    SvaraRadera
  5. Gud så snygg dagens, verkligen härlig kombo /Malin

    SvaraRadera