Powered By Blogger

onsdag 13 januari 2010

2 färger som blev vårens tema

Eftersom jag inte lyckades ta mig in på Odd Mollys överbelastade hemsida i går så gjorde jag ett nytt försök tidigt tidigt imorse. Och det funkade.
Snodde hem bilder på förstaögonkastetfavoriter. Vilket landade på 24 plagg. Som jag under dagen, på jobbet, i minst 700 korta omgångar och i yttersta smyg har försökt sålla ner till en siffra under 10. Och jag lyckades till sist. Så här kommer mina - just nu - önskeplagg som helt av sig självt steppat in på pallplaceringarna och strax där under :

Överst på drömlistan hamnar den här: Kettle coat i lila till ett pris av 4195 kronor. Så där rök årets semester ...

Som klar 2:a hamnar Chrysalis minigown. 1095 kr känns helt okej (skadad som man är av vad kläder kostar- en kompis hade köpt en klänning för 459 kr på HM idag och hon babblade nyss på i telefonen i en kvart om hur sjukt mycket pengar det är... gissa hur dålig teckning/ hur mycket tunghäfta jag plötsligt fick... men dåligt samvete? Nej... jag sliter som en tok för mina pengar. MINA pengar. Som jag prioriterar på kläder jag älskar - ni vet vilka)

Nu skippar vi avstickare och går vidare till resten, de som utan inbördes ordning - i alla fall tills jag lyckas lokalisera dem irl och prova dem - kommer här:

Livealot blouse i lila. Pris okänt; i alla fall för mig.
Älskar min almost black. vet inte hur många gånger jag suttit med fingret sjukt nära att trycka i olika webshopar och på Tradera för att få hem den i fler färger men av någon anledning har jag inte gjort det. Kanske priset men troligast eftersom de har funnits lite här och där och att annat vill-ha dykt upp. Den här känns dock som oundviklig att bjuda hem.


Prairie short strap dress almost black. Har inte lyckats lokalisera pris på den här heller. Och den kan egentligen vara både en hiss eller en diss... men vissa chanser måste man ju ta i livet... har jag hört...


Nymph strap dress. Kan se mig själv, 8 kilo lättare och vandrandes längs stranden på mitt älskade Kap Verde i den här. sanning eller dröm? Det återstår att se...



Tea dress i almost black... runt 4tusen lappen så känns det som att den kommer att få stanna här... För om jag av någon konstig anledning skulle få de pengarna över så kommer de direkt att landa i överst på denna lista. Och att sådan tur upprepar sig tror jag egentigen inte på... Men vad vore livet utan drömmar.
Här fick ni mina. Eller i alla fall några av dem. För jag har fler. Men när jag upptäckte att de jag fastnade för mest gick i lila & almost black fick det står värd som dagens tema.
Har sett en del av er andra Molly-bloggares önskelistor. Tack för att ni vågar bjuda på er själva!

7 kommentarer:

  1. Tack stumpan! Stal 2 bilder från dig; Tea dress och prairie short dress. När det gäller festblåsan, tror du inte att Ego-döskallen blir klockren accessoir till;) Kram!

    SvaraRadera
  2. Vad roligt att få se din lista! Jättemycket fint är det. Livealoten hamnar nog ungefär den varit innan prismässigt. Kanske 1799:- Praire tror jag kommer kosta liknande. Typ 1899:- Dyra drömmar allltså. Men ack så fina. Kram på dig!

    SvaraRadera
  3. Suuperfina saker. Vad sägs.. Skall vi råna en bank :D

    SvaraRadera
  4. Jag är med på rånet, säg bara till när och var; rånarhuva har jag sedan gammalt ;-).

    Du verkar också morgonpigg? Eller pigg o pigg; jag är definitivt inte pigg, det ska erkännas, men jag är i alla fall uppe! Hoppas du får en härlig torsdag!

    SvaraRadera
  5. Linda: alla dina tatueringar är fina till vad som helst. Läste att du fått en tidigare tid till nästa. 4 veckor, ska bli kul att se den sen, tror den kan bli riktigt snygg. Och självklart ska ni komma förbi om ni är i Skåne i sommar!!!

    Tina & Katinka: visst är det mycket fint!!! Jag ska sluta kolla nu för jag hittar bara mer och mer eller så får det bli att hoppa på ditt förslag Sanni: ett bankrån känns som precis vad som krävs... :o)

    Mollyista: Nej pigg är ju en överdrift. Och jar är bara nästan uppe, sitter i sängen med laptopen i knäet. Hade egentligen tänkt jobba lite men det är ju så mycket roligare i bloggland :o)Hoppas du också får en bra dag! Kram!

    SvaraRadera
  6. Såååå mycket fint, eller hur!!!Helénakramar

    SvaraRadera