Powered By Blogger

lördag 23 januari 2010

Från svartdepp till änglavitt

Tjohoooo! Jag har äntligen fått till en besöksräknare! Precis som jag ville ha den! Tusen tack Erika och Bina!!! Utan er hade jag säkert slitit av mig håret och tokstädat i frustration även den här helgen!

Dessutom mår jag bättre, fattar inte att man kan må så dåligt av stress… men det kan bero på att jag redan har byggt upp ett gigantiskt lager av stress i kroppen under flera år och ibland måste det rinna över för att man ska överleva… Eller nåt… som jag struntar i att spekulera i nu, för det är helg och nästa panikjobbvecka för vänta några dagar...

Eftersom jag känner mig från svartdepp till änglavit i sinnet så bestämde jag mig för att låta det spegla av sig i dagens outfit:



Överst – jag är ju pinsamt obekant med namn på äldre plagg, det här är i alla fall en slag koft-tunika-grej i bomull som kommer från ”burn baby burn”-kollektionen.

Under den – vit ganska rak klänning med knyt under bysten som har nummer 237 i sig och kommer från ”in odd we trust”-kollektionen.
Under den – ett vitt nattlinne med spets både nertill och upptill från HM
Jeans – trotjänarna från Gina Tricot
Sjal – julklapp 2009, hemstickad i två nyanser grönt

Nu ska jag snart ut på stan och jaga våranlända Mollysar… Återkommer med en rapport.
Ha en bra dag!

9 kommentarer:

  1. Men gud så snyggt allt det var. Precis min stil...kan vi byta allt det mot nåt hos mig heheheh nä skojja bara. ;D

    SvaraRadera
  2. Haha! Ja vårt byte hitintills funkade ju perfekt1 Men tror att jag håller på det här! ;o) Lite av favoritplagg. Ska dock svida om för en ny fotosession i eftermiddag.... Du vet till vad :o) Kram!

    SvaraRadera
  3. Jisses vad fint! Toksnyggt faktiskt! Skönt att höra att du mår bättre! OCH att du fått till det med besöksräknaren :D

    SvaraRadera
  4. Ohhh fantastiskt fint komponerad outfit!

    Stor kram!

    SvaraRadera
  5. Kolla mitt inlägg...nu ligger mitt foto ute =)

    SvaraRadera
  6. Skönt att du mår bättre och du är så fin så! Ha det bra på stan. Kram

    SvaraRadera
  7. Precis min smak!! Allt är supersnyggt, men den vita tunikan du har under måste nog vara ett av de snyggaste plaggen OM gjort (enligt mig då), brukar gå för multum på Tradera....

    SvaraRadera
  8. Kul med alla komplimanger, tackar och bugar. Extraroligt eftersom det är lite av mina favoritplagg. :o)

    Malin: Och jag ska strax ta bild jag också. Tittar på din och skriver kommentar när jag gjort det. Spännande!

    Innerjoin: Jag har köpt min på Tradera, det var i höstas, tänkte att den kunde vara perfekt till solsemestern jag skulle på. Kommer inte ihåg vad jag gav för den men det var under 1000:- i alla fall. Vet det för det var en prisgräns jag höll rätt hårt på... då :o) Jag är ju lite Mollyskadad när det gäller priser så det tyckte jag var helt okej. Kanske hade jag tur?

    SvaraRadera