Powered By Blogger

tisdag 12 januari 2010

Sidan kan inte visas...

I en timmes tid har jag mötts av "Sidan kan inte visas" när jag försöker gå in på Odd Mollys hemsida. Eller forcera är väl snarare rätt benämning eftersom det verkar vara snortjockt med folk där just nu.
Har trots att jag bara lyckas ta mig till sidan 4 hittat fem plagg som landat på "bara-måste-ha-listan". Bådar inte gott eftersom 15 sidor återstår...
Lyckas jag inte idag så kommer min drömlista imorgon, vill ju plocka ut de absoluta guldkornen...

8 kommentarer:

  1. Jag har hittat 8! plagg på de 4 första sidorna. Kanske tur att vi inte kommer längre! Tack för komplimangen och tips om portot för skärpet. Gulle dig!! Kram

    SvaraRadera
  2. Linda. Så klart!... tatuerade Molly-sisters stick together!... Som vi säger här i Skåne ;o)
    Ska bli kul att se din drömlista... och min egen också när det slutar vara omöjligt att ta sig förbi sidan 4... såg att du också kom dit och inte längre... kanske nån liten Gudwannabie med ekonomiskt sinne som sitter och tycker att det ska vara så... Kram!

    SvaraRadera
  3. Visst fanns det mycket fint, man blir ju helt kollrig!!

    ~Livet i byn

    SvaraRadera
  4. Hej Josanne! Din blogg är ny för mig, vilken trevlig bekantskap! Har lagt din blogg i min länklista, såklart! Och jag är också tatuerad, fast mina syns bara om jag går omkring i bikini, vilket jag inte gör särskilt ofta, tack och lov :-). Jag kom inte heller in på OM:s sida igårkväll, dock hann jag bläddra igenom alla sidor på lunchen, men det var segt redan då. Ska bli spännande att se vilka du gillar. Stor KRAM!

    SvaraRadera
  5. Kom in på sidan en vända vid halv tio när de släpptes, sedan inte förrän sent på kvällen igen!
    Har förbokat 2 plagg tjihooo!!

    SvaraRadera
  6. Segt när det inte funkat!! jag hittade en hel del men jag får nog vinna på lotto om jag ska kunna köpa allt ;-)
    Kram!

    SvaraRadera
  7. tjohej!

    Sorry att jag inte svarat om skärpet. Lite mycket här just nu, maken borta, sonen trotsig o sovtråkig. ja du fattar....
    men du, jag kan skicka över bild på skärpet(mer som en lång rem i olika bredd) så får du kolla. det är rätt plastigt också, du kan FÅ det om du står för portot!

    kramis!
    (jag tänkte skriva en rolig kommentar hos Bina häromkvällen när hon visade upp den där blåa koftan o frågade om namn på den. Skrev först : har ingen aning om vad den heter men fråga josanne vettja! Sen suddade jag, tänkte att du kanske skulle ta illa upp. O så skriver jag det här istället?! jag är ju helt korkad! Men du får ett skärp av mig om du vill! ;-)) KRAM

    SvaraRadera
  8. Filippa: Lyckos! Jag försökte också förboka 2 plagg, fick ett mail att de inte trodde att de fanns kvar i min storlek. Redan liksom... Jag får väl vara lite snabbare nästa gång.

    Evalena: Hahaha... :o)Som jag skrattade när jag läste hur du "driver med mig". Du är för rolig!!! Klart du får använda den repliken utan att jag tar illa upp... är man fröken noll koll så är man... :o) Kram!!!

    SvaraRadera