Powered By Blogger

måndag 11 januari 2010

Sämst, Skånelista & sjukt dålig koll

Det är bara att erkänna; jag är världens sämsta bloggare. Skulle uppdatera i går eftermiddag men så blev det inte. Jobbet drog ut på tiden och när jag väl kom hem frusen och dan så slog städnojjan till. Bäst att passa på de få gånger den gör sig påmind så det blev fejade i lägenheten istället för bloggande. Välbehövligt visserligen… men när det väl var klart orkade jag inte ens dra igång datorn… Ibland glömmer jag till och med att jag har en blogg som suktar efter uppdatering. Det är ju ganska nytt för mig så snart trillar nog poletten ner…

Kul med alla kommentarer på inlägget nedan. Speciellt kul att fler har män som fattar vårt Molly-intresse!

Häromdan mailade jag Odd Molly för jag tycker att det är klent med butiker som säljer Mollysar i mina krokar (nordvästra Skåne). I alla fall butiker som jag känner till så jag ville veta om det finns fler som jag missat. I dag fick jag svar, och en lista på alla butiker i Skåne som säljer Odd Molly. Är det någon mer som undrar så skickar jag den gärna vidare. Skriv en kommentar så håller jag tummarna för att mailen lagt ner sitt omotiverade strejkande. Annars skickar jag från min så kallade ”irl-mail”.

Och så dagens hopkok till outfit. Eftersom jag 1; har så sjukt dålig koll på vad saker heter, 2; har två vovvar som står och promenadtrampar i hallen och vill ut så nöjer jag mig med bild – utan text.

Sköt om er alla söta Molly-brudar!

8 kommentarer:

  1. Haha, du är för härlig! Jag fnissar gott när du skriver om dina mollysar "den här vet jag inte vad den heter" eller" har ingen aning om...."
    Underbart! Ändå är du en passionerad Omälskare! JAg är faktiskt lite likadan men börjar få kläm på det.

    O ang OMutbudet i skåne. I dalarna finns det FYRA (4!) butiker som säljer märket. Helt otroligt lite. En av dem har även en affär här i stan men utan mollysar och enl henne får hon inte tillstånd att sälja även här då det redan finns en butik i stan.

    Jaja, fint hopkok iaf! Snyggo!
    KRAM

    SvaraRadera
  2. Fint! Det gula linnet är skitsnyggt!Koftan är lovely med...Kram

    SvaraRadera
  3. Jag skulle gärna vilja ha listan!

    Snygg outfit!

    SvaraRadera
  4. Evalena: ja det är inte lätt med alla skumma engelska namn. Mest har jag ju äldre Mollysar också så då går det inte att fuska fram namnet på Google för att framstå som en med koll... bättre att erkänna sin okunnighet :o)
    Fyra butiker i hela Dalarna, då är det betydligt bättre i Skåne, här finns 28 stycken! I alla fall på pappret men jag vet en av dem, som har en stor Mollylogga i fönstret inte hade ett enda Molly-plagg i butiken nu i höstas. Och jag var där inne tre gånger. Men det är ju ändå fler än vad du har. kram!

    Tack snälla för alla komplimanger... fortsättning i inlägg ovan...

    SvaraRadera
  5. hej
    Jag vill gärna ha listan på butikerna i Skåne.

    christina.billberg@telia.com


    Härliga färger på din combo!

    SvaraRadera