Powered By Blogger

söndag 3 januari 2010

Färdig vovve! Äntligen!

Så var det då äntligen färdigt!
Porträttet på min älskade vovve på utsidan av min högra underarm. Började på tatueringen för säkert ett halvår sedan. Har tänkt göra den klar hela tiden men bangat ur.
Jag gillar tatueringar men inte att bli tatuerad. Fast idag kände jag nu eller aldrig.
Och efter två timmar kan jag så äntligen ropa klar. Dock snurrig och ganska sänkt som jag blir efter att ha blivit klottrad på är det sängen som känns allra mest lockande just nu.
Så därför nöjer jag mig med att avsluta med två personliga tatueringstips.

MINA EGNA ATT BLI TATUERAD-TIPS:
- Se till att ha käkat vettigt innan. Annars är det lättare att få svimningsattacker, dessutom gör det mer ont om man saknar bränsle i kroppen har jag märkt.
Men var inte för mätt då kräkreflexerna lätt kan vakna till liv.

- Läs gärna en bok under tiden som tatueraren klottrar. Och då ska det vara en bra, intressant bok eftersom det distraherar perfekt och gör att smärtan inte blir lika påtaglig. Dessutom slappnar man av mycket bättre vilket uppskattas av tatuerare. Eftersom mindre ryckningar betyder rakare linjer.




1 kommentar:

  1. Fint! Vilken bra tatuerare du har som jobbar en söndag!När det gäller tatueringarna är jag jäkligt smärttålig. Det var lite jobbigt längst ut på skulderbladen, där har inte ens jag speciellt mycket underhudsfett;)

    SvaraRadera