Powered By Blogger

måndag 4 januari 2010

Kaos med skrynklor


Vilken jobbinledning på året. Fullständig kaos med strejkande dator, mängder av högljudda kursdeltagare som uppenbarade sig utan minsta förvarning och sjuka kolleger. Är nog lite vidskeplig, eller bara genompessimistisk, för det känns som om det satte tonen för året... Hoppas verkligen att jag har fel…´

Dagens outfit gick i ett tecken av skrynkligast laget. Vilket jag upptäckte efter att maken paniktagit bilden och jag satt på jobbet och fixade den lite.

Strykjärnet har gått i strejk. Är supersugen på en Tobi steamer som de flashar med i tv-reklamen för twins istället för att investera i ett traditionellt strykjärn. De är ju dock lite dyra så därför undrar jag om någon har en Tobi steamer och om de i så fall är att rekommendera?

Dagens skrynkeloutfit:

Blus - Hearted tunic i ljuslila. Var först lite skeptisk till färgen men nu älskar jag den. Och jag tycker att den passar ihop med fler färger än man tror eftersom den är diskret och mild i färgen.

Underklänning – Jag har en hel hop sådana här gamla godingar i diverse utföranden. Har dock (som vanligt) ingen koll på namn eller från vilken kollektion. Nu för tiden heter den saker i stil med A-One silk camisole long, kanske gjorde den det även förr men jag har inte lyckats bena ut i det riktigt… Men det är i alla fall av siden, så långt är jag med…

Dags att laga mat. Ha en bra kväll!

11 kommentarer:

  1. Å, jag skulle såå gärna vilja ha HM skärpet !!!Om du vill får du gääärna kolla åt mig.
    mvh s*tina
    tokarp03@hotmail.com

    SvaraRadera
  2. En Tobi vad? Är det någon fiffig strykmojäng? Berätta...

    ~Livet i byn

    SvaraRadera
  3. Tina: jag kollar imorgon, köper ett om det finns kvar och om det är ok för dig att jag skickar det mot portokostnad och betalt i förväg? Lovar att du får mitt riktiga namn o.s.v. innan i så fall. Jag har ett ganska offentligt jobb nämnligen så det är därför jag har valt att vara hemlig här. Vill behålla någonslags privatliv. :o)

    Ingrid: har du inte sett den reklamen, någonslags klädångare. Man har plaggen på galge och bara låter Tobimojängen ånga bort skrynklorna utan att det ens nuddar plagget. Och det handlar om sekunder om man ska tro på det man ser på tv. Visst låter det för bra för att vara sant... :o)

    SvaraRadera
  4. tjenatjena!

    Såg hos Sannibus att du kanske hade hittat "HM-skärpet" :D
    Jag hade blivit överlycklig... Maila mig gärna om du har möjlighet.
    Tackar massor så länge!

    Mvh Jenny, villahemmet@hotmail.com

    SvaraRadera
  5. Hihi, såg precis att det var mer än jag som frågat :D

    SvaraRadera
  6. Vad snygg du är i den där blusen och den ska väl vara lite skrynklig tror jag. Ingen fara alls och så sidenlinnet under. Jag har också flera av de där sidenlinnena och de är riktigt fina! Kram och hoppas verkligen inte dagens händelser på jobbet satte tonen för resten av året.

    SvaraRadera
  7. Du kan få mitt strykjärn;) Hatar att stryka och hänger upp på galgar för att slippa. Stryker väl nån enstaka gardin i bland. En Tobi steamer låter som nåt för mig....

    SvaraRadera
  8. Jenny: Jag kollar helt enkelt hur många bälten jag kommer över på HM imorgon och så mailar jag dig & Tina när jag vet.

    Katinka: tack söta! Med 8 kilo plus känner man sig långt ifrån fin... det bisarra är att jag börjar blogga med bilder på min kropp när jag trivs som sämst i den... snacka om att vara självdestruktiv :o)
    Älskar sidenlinnena, hade gärna haft fler med spets också, har bara 2, men det kommer nog... som det mesta annat från Odd Molly som man får korn på :o) Kram!

    Linda: eller hur? jag hatar också att stryka. ska kolla upp den där tobin lite bättre. återkommer om jag får någonslags recension på den... och jag har INTE glömt mitt löfte om att klura ut bildspel till bloggen... tusen andra saker som tränger sig emellan hela tiden... grrr...

    SvaraRadera
  9. Hej. Vilken fin blogg, har nu lagt den i favoritlistan! Jag har en tobisteamer köpt på blocket för 400kr. Den är kanon! Jag hängde upp mina gardiner ostrukna och körde sen med den! Det bältet har jag ringt runt till ett tiotal olika H&M men inte hittat den. Så hittar du en 3:e vill jag köpa den!
    Mvh Johanna johannaap@hotmail.com

    SvaraRadera
  10. Hejhej

    Låter toppen. Vad gullig du är!

    - Jenny

    SvaraRadera
  11. Jättefin är du och hearted är superfin!! Ska den inte vara lite skrynklig?
    Hoppas det blir en bättre dag nästa arbetspass så du kan känna framtidshopp och förtröstan inför detta nya år!
    Kram Ina

    SvaraRadera