Powered By Blogger

söndag 3 januari 2010

Drömmar istället för depp

Borde egentligen jobba lite men det är ju ganska mycket roligare att drömma sig bort till ljusare tider, och då gärna de som är förknippade till Odd Mollys värld.


Lite väl mycket spontanshopping under december har lett till att jag har satt upp ett shoppingförbud tills nästa lön dimper ner i plånboken. 22 dagar dit, kommer att bli svårt att hålla sig borta från Tradera…

Har dock eventuellt en beställning i antågande. Jag strulade till det rätt ordentligt när jag beställde därav eventuellt.

För att inte deppa ihop totalt i kyla, mörker och mängder av jobb som ligger framför mig så har jag gett mig att kast med att välja ut favoriter från Odd Mollys stundande vårkollektion. Här är de tre som har bitit sig hårdast fast på näthinnan över vill ha:


Live alot blouse i lilacÄlskar min live a lot i almost black, vill gärna ha den i fler färger, så denna kanske blir nummer 2 i garderoben…

Chrysalis minigown i lilac
Svår färg egentligen så hiss nu kanske blir diss när man får se den på riktigt, ett inköp av denna kommer nog att vara förknippat med om jag lyckas kämpa bort i alla fall ett par av de kilon jag så gärna vill se försvinna…

Nymph strap dress
Egentligen inte alls jag men tror att jag kanske trots det har fastnat för den eftersom jag vill anlägga en lite kvinnligare framtoning än vad jag har idag.

Men nu får det nog vara slut på drömmar för tillfället. Dags att jobba en stund. Och i eftermiddag ska jag få min senaste tatuering färdiggjord. Bild på den kommer senare idag när den är klar.
Ha en bra söndag!


3 kommentarer:

  1. Jag har kikat mycket på den ljuslila blusen. Har inte så mycket i den färgen men den är ju så somrig och fin.

    ~Livet i byn

    SvaraRadera
  2. Ja du, att blogglistan blev så bra är nog trots mig, inte tack vare mig! I bland har man tur.....Kram

    SvaraRadera
  3. Hej igen! Tänkte jag skulle guida dig så du får till din blogglista. Gå in på anpassa i övre högre hörnet på din blogg,klicka på "lägg till en gadget".Välj blogglista, sen är det bara att kopiera adresserna och klistra in dom. Kryssa i rutan där det står"datum för sista uppdatering", "Ikon" och "senaste objektets rubrik" så blir det som min lista. Hur går det med bildspelet?!

    SvaraRadera