Powered By Blogger

lördag 9 januari 2010

Jakt med resultat

Tillbaka i hemmets varma vrå efter dagens utevistelse på stan. Och det med positivt resultat. I alla fall för er som är intresserade av det svarta knytbältet från HM. Jag fick nämnligen tag på två stycken! Som jag nu säljer vidare för vad de kostade, 99:-, plus porto, vilket inte borde bli mer än 12:-. Mot insättning på mitt bankkonto i Swedbank i förskott. Tre tjejer visade intresse när jag skrev om att jag skulle se om jag kunde hitta fler. Har bara lyckats lokalisera en av er, vars blogg jag skrivit i precis nyss. Ni har såklart förtur om ni hör av er snabbt, säg innan helgen är slut. Jag kör efter först till kvarn annars.
Mailen befinner sig fortfarande i vild strejk så skriv en kommentar om du är intresserad. Jag mailar sedan kontonummer till de två första från min "i riktiga livet-adress" där jag är väldigt offentlig. (vilket är anledningen till att jag inte vill ha med den i min blogg - för min blogg är min lilla hemlighet - det är bara maken som känner till den, än så länge i alla fall). Ha en bra eftermiddag/ kväll. Kram!

5 kommentarer:

  1. Jaaaa! Lycka! Vad snäll du är! Du kan maila mig på villahemmet@hotmail.com

    Tackar massor igen!

    - Jenny

    SvaraRadera
  2. hej igen !
    s*tina här som blir jätteglad !!!
    tuden tusen tack :-)
    mejla mig på tokarp03@hotmail.com

    SvaraRadera
  3. VA!! Har du en EGEN tatuerare hemma....Har varit in på hans hemsida och tittat. Det är inte omöjligt att jag dyker upp nån gång i framtiden. Vi är en vecka i Skåne varje sommar, oftast Ystad. I år blir det Åhus. Du får hälsa och tacka för rådet. Kram

    SvaraRadera
  4. Jag var den tredje som om hittar en till så är min mail johannaap@hotmail.com =)

    SvaraRadera
  5. Johanna: Då fortsätter jag att hålla koll till dig!

    SvaraRadera