Powered By Blogger

torsdag 7 januari 2010

Trotjänarna som fick mig fast

Det har varit en lååång dag. Massa på jobbet. Superstressad i morse så det blev skrynkligt… som vanligt visserligen :o) men tur det är kallt så jag ryckte koftan och räddade mig själv undan den värsta lodisheten. För riktigt så här skrynklig är till och med lite för mycket för min smak.

Men det kändes ändå kul att lufta två gamla trotjänare, underklänningen är faktiskt mitt allra första Molly-plagg. Och blusen kom inte långt efter. Införskaffade båda tidigt hösten 2008. Och sedan var fascinationen född. Tätt följt av besatthet…

Anledningen var att jag trivdes så bra i dem på en gång. Och när jag då började kika runt lite närmre i Molly-världen så hittade jag bara mer och mer jag ville ha.

Vilket var det första Odd Molly-plagg du fastnade för?

Dags att inta sängläge framför tv´n och ladda lite för morgondagens arbetspass, som jag tror blir lite drägligare, i alla fall tidsmässigt. Ha en bra kväll!

Dagens outfit:

Blus – Light cotton embroidered, har en vit till med vinrödaktig brodyr. Egentligen skulle jag kunna ha den i hur många färger som helst för den är så himla skön att ha på sig och gångbar året runt. Anledningen till att det hitintills stannat vid de här två är att så många andra fina Molly-plagg har dykt upp i min väg istället.

Underklänning – ja så var det ju det här med namn… kanske heter den A-one silk. Kanske smc slip dress… jag har hört lite olika bud.

Kofta – Cardigan Alpaca Mix Long i royal, en färg jag bara älskar mer och mer. Tycker att den passar till mer än vad jag trodde från början också.

4 kommentarer:

  1. Mitt första Molly-plagg var ett linne från Burn baby burn-kollektionen. Efter det var jag benhårt fast i träsket! Är sjukt sotis på din kofta. Älskar den färgen. Har haft en sån i Bronze. Var så tokig så jag köpte den när jag var gravid. Efter förlossning var den för stor. Den rök på Tradera....Kram Linda

    SvaraRadera
  2. Hej! Kikar tillbaka, har faktiskt varit inne tidigare och gillar din blogg!

    Jag började köpa OM redan från början när det först kom. Har kvar min första jacka från "in odd we trust". Inköptes våren -06. Bild kommer väl i bloggen framåt våren. Men sen var det lite mindre inköp medan jag har varit gravid och ammat. Nu blir det mer igen!

    Kram

    SvaraRadera
  3. Hej!

    Vad snyggt det var med den smc slipdressen under din 327a!

    Mitt första plagg var en 100 smock love blouse - den har dock flyttat.

    Trevlig helg!
    //Bina

    SvaraRadera
  4. Jag minns faktiskt inte mitt första Molly plagg..!! totalt hjärnsläpp alltså !! men jag vet att jag föll för 327:an och var sen fast..men jag tror inte det var mitt första plagg...Ja visst är det segt att vänta på paket!! jag är så rädd att det har "kommit bort" för jag hittade ett plagg som jag länge har försökt få tag på..!
    Jag länkar till dig om det är ok!
    Ha en fin kväll!
    Kram!

    SvaraRadera