Powered By Blogger

onsdag 6 januari 2010

Brutet löfte 2

Jag hade verkligen föresatt mig en shoppingfri månad.


Då borde man rimligtvis hålla fingrarna borta från Tradera. Och ni ska veta att jag försökte. Men med orden ”det kostar ju ingenting att bara titta” ringandes i öronen så snurrade jag in där härom kvällen i alla fall.

Och hittade den klänning som jag bara någon timme tidigare lagt upp som min överst på önskelistan. Check me andress i chalk och mörkblått. Där fanns den nu på Tradera, i min storlek och det på köp nu. Till mitt försvar kan jag säga att jag övervägde i åtminstone en halv minut innan jag tryckte på knappen för köp. Bekräfta-klicket gick av bara farten. Och sekunder senare infann sig den där märkliga mixkänslan av glädje och dåligt samvete.

Vad ska maken säga när nudlar kommer att vara det enda jag kan erbjuda på matbordet resten av månaden?

Jag brukar inte dölja mina köp för honom, han är själv lite av en shoppoman, dock inte på Odd Mollysar, även om det hänt att han köpt något till mig. Men nu har jag ju handlat på tok för mycket under december. Bland annat ett par svindyra stövlar so jag slog till på samma dag som decemberlönen anlände på kontot. Och som just nu befinner sig hos skomakaren för att få hållbara sulor. Får dem i morgon så de lär dyka upp här inom det snaraste.

Sent i går kväll kröp jag dock till korset med klänningen. Han tog det med fattning och därför kan jag exponera mitt köp här nu. Även om jag inte fått den än…

Fram till dess är det bara att hoppas hoppas inget går snett…


2 kommentarer:

  1. Grattis!! Den står högt på min önskelista med! Har handlat så mycket den här hösten och vintern så jag har legat lågt med den. Väntar på att den ska dyka upp på rea någonstans. Ha en bra dag. Kram

    SvaraRadera
  2. Tack för komplimangen :-)Shoppingfria månader brukar vara svårt att hålla, det kliar alltid i fingrarna ;-)klänningen är superfin!! Ja när jag väl köpt min första x stitch så kändes det som om jag var "fast" nu vill jag ha en massa i olika färger :-) Det kommer ju nya nu till våren och den ljusblå tycker jag ser så fin ut!
    Ha en bra dag i snövädret!
    Kram!

    SvaraRadera