Powered By Blogger

söndag 17 januari 2010

Tusen tack för att ni finns!

Jag har fått så himla mycket hjälp av en massa fantastiska Molly-bloggerskor, utan er ingen blogg! Så tusen tack för att ni finns! Och utan er hade min dator varit förintad för länge sedan!!!

Den var nära att möta döda på gatstenarna utanför fönstret idag också, men jag hejdade mig och gick loss på dammråttorna med Ergorapidon istället. Självklart inte utan ett Molly-plagg ;o)

 
Velvet pants i turkost fick hänga med på den vilda färden runt lägenheten. Det var nära att både hundar och katter sögs bort för alltid men tack och lov så har de ju ben och hann fly dammsugardöden.

Så sjukt barnsligt egentligen, gå bärsärk för att man inte får till en besöksräknare… snacka om i-landsöverdrift… Till mitt försvar kan jag säga att jag lagt MINST 10 timmar på den detaljen, UTAN att lyckas nåt vidare…

Och nu, när jag kände att jag var tvungen att ge efter för min Internet-abstinens, så ser jag att de underbara tjejerna My Molly Oddities, Bina och Linda har förbarmat sig över den här tossiga skåningen. Med tips på besöksräknare och hur man gör.

Och ännu fler har lämnat uppmuntrande kommentarer. I love you all! Ert stöd gör det värt all teknisk vanmakt… :o)

Nu ska jag bara tvätta upp lite kläder (de knäuttöjda velvetarna bland annat), göra crepes och rasta vovvar. SEN ger jag mig med nytt mod och hopp in i besöksräknarvärlden igen.

5 kommentarer:

  1. Ja mig hade du väl inte så mycket hjälp av! Anar en tatuering på ovansidan av din höger fot och måste fråga; gör det jävligt ont?! Har hört att det ska göra djävulusiskt ont. Börjar bli lite nervös...Kram!

    SvaraRadera
  2. Snygg banner du fått till förresten! Kram igen

    SvaraRadera
  3. Haha... ja, jag vet hur arg man blir över sådantt som sagt. Hoppas du får till det nu när du fått hjälp! Kram

    SvaraRadera
  4. Hej! Hittade just hit..ska kolla runt lite..Jag tycker också om OM, men vill gärna blanda med annat..jag är en rätt nybliven bloggerska:)..lägger till dig bland mina länkar..
    Ha en bra kväll

    SvaraRadera