Powered By Blogger

fredag 29 januari 2010

Rosa febern

Äntligen fredag!!! Och ännu mer äntligen… fredagkväll! Och till den kom jag hem med två paket under armen.

Dels Everywear dress i chalk som jag köpte av söta Mollyfickan Tack snälla! Jag kommer att vårda den med kärlek och respekt!

Dels en Voile short dress, som jag fick upp ögonen på när den dök upp i diverse bloggar. Och där slutligen en bild på vackra Peggy  i denna skapelse fick mig att trilla dit och klicka hem en från nätet.

Hennes är dock en chocolate, min är rose. Vilket jag egentligen inte fattar. För jag som aldrig har varit något fan av rosa kläder har hux flux en massa rosa Mollysar i min garderob. Det är rena rosa febern där inne. Med lite stänk av lila kusiner. Hur skumt som helst egentligen.

Har ni fastnat för en färg ni inte trodde att ni gillade men som nu plötsligt har slagit rot i er ägo?

Eftersom jag 1 inte orkar prova ikväll och 2 inte orkar rensa minneskortet som är fullt och blandat med semesterbilder jag inte vill radera så blir det produktbilder nu.

Nu kom maken hem, dags att fixa lite med tacos och fira att det äntligen är helg!  Ha en bra fredagkväll!

10 kommentarer:

  1. Fast vi har ju 6 hundar hemma och 3 hästar. Inte fastnar det något på dessa mer än det gör på andra kläder. Våra hundar är överallt i soffor, sängar och på stolar - tyvärr!!

    Jag har massor av rött i min Mollygarderob, och jag som egentligen inte gillar rött? Vad händer???

    ~Livet i byn

    SvaraRadera
  2. Inga dåliga paket du kom hem med! Everywear dress skulle jag vilja ha i svart. Voilen har jag haft i brunt men den sålde jag. Den rosa är skitfin med dom svarta broderierna. I min garderob har det också hamnat diverse rosa plagg. Har alltid skytt rosa som pesten eftersom jag är rödhårig. Är inte sämre människa än att jag kan ändra mig! Tack för komplimangen! Precis vad man behöver efter en shitty week :) STOOR KRAM!

    SvaraRadera
  3. Grattis till dina fina inköp! Hmmm här går det i vågor men i fjor fanns det massor av grönt i min garderob nu är det en massa rött och lila.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Grattis!! Voilen garanterar jag kommer bli en storfavorit! :D

    SvaraRadera
  5. Härliga köp! Jag har en voile i rose, och älskar den!!

    SvaraRadera
  6. Ingrid: fast det är katterna som är de största luddspridarna har jag märkt. Jag visst är det skumt det här med färgerna... som om man plötsligt blivit färgblind eller nåt. Kram!

    Linda: ärliga komplimanger behöver man alltid! Megakram!

    Jeanette: rött och lila är ju oslagbart. Gillar dem i kombination. Med rosa :o) Kram!

    Sanni: jag är inte helt övertygad om favvostämplen än men vi får se :o) Jag har en tendens att ändra mig om Mollysar precis hela tiden. Riktigt schizofrent är det :o)Kram!

    Filippa: vad fin du är på bilden i fondan. Du passar verkligen i rosa! Kram!

    SvaraRadera
  7. Åh vad gullig du är :-) vilka fina köp du har gjort!! Jag är så kär i min voile att jag ska försöka få tag på den i fler färger, jag är defintivit ingen rosa tjej heller men en Voile i rosa är helt ok :-)
    Ha en härlig Lördag!
    Kraaaam!

    SvaraRadera
  8. Haha! Vilket verifierings ord jag precis fick : SUPUTSKI, hihi

    SvaraRadera
  9. Peggy: rosa med rätt attribut kan vara rätt rock´n roll.. lite mer oförutsägbart liksom... and metal-make gillar så då bara tar jag för givet att jag har rätt ;o) Kram!

    Filippa: jag har också tänkt på att man får upp helt sjuka ord där ibland. Ska börja skriva upp dem... Kram!

    SvaraRadera