Powered By Blogger

lördag 16 januari 2010

Skånekoll

Söta Villa Hemmet har varit så himla gullig och bidragit med en massa till "Odd Molly by Skåne"-listan, se här. Tusen tack! Jag ska snoka runt lite själv i fler butiker när vårsäsongen landar och sammanställa.

Dags för hundpromenad, kaffe och städfix. Återkommer under dagen.

3 kommentarer:

  1. hej josanne!!
    här har du en länk , det går inte att misslyckas då=)

    http://www.fashion-secrets.com/product_info.php?info=p255_960-Fields-of-Lace-Dress.html

    kram!

    SvaraRadera
  2. Jisses vad butiker ni verkar ha i Skåne :-) jag har faktiskt alltid sagt att om jag skulle flytta någonstans inom Sverige så skulle det bli Skåne :-) ja i den takt vi köper andra Mollysar så hade vi säkert fått en kappa eller två ;-) de tatueringar som syns är väl lite körsbärsblommor och min Svarta stora drake på vänsterarmen...på andra sidan är det en blå lotusblomma, lite mer körsbärsblommor och flames i rött och orange....sen så ser du min pinuppa och ros i min bloggheader...sen har jag en stor svart/röd stjärna och flames på ryggen men de syns ju sällan ;-) ja en ros på benet har jag oxå ;-) mer ska det bli...funderar febrilt på motiv till min vänstra underarm...:-)
    Ha en skön Lördag!
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Hej,

    Det går självklart utmärkt att lägga till bloggen i din blogglista eftersom ingen som inte har lösen kan ta sig in. Så helt ok alltså!!!

    ~Livet i byn

    SvaraRadera