Powered By Blogger

måndag 18 januari 2010

Färgerna härjar fritt

Det blev inget med besöksräknarfix i går kväll. Var helt slut efter all frustration och städning så jag tvärdeckade ganska tidigt. Men med all hjälp jag fått nu ska jag nog lyckas få till det inom det snaraste. Tack igen!

Däremot har jag funderat en del över min ”Molly-samling”. Jag har ju garderobsröjt i helgen och bland annat gjort en samlad vrå för dessa plagg. Och det slog mig rätt snabbt att jag har ju kläder i sjutusen olika färger.

Inget tänk före här inte utan jag bara shoppar vad jag tycker är snyggt. Vilket inte känns så smart nu, med facit i hand, eftersom det ju minskar kombinationsmöjligheterna ordentligt…



 
Det här är bara en del av alla färger som bor hos mig. (Pinsamt var skrynkligt allt är, det börjar verkligen bli hög tid att ersätta det trasiga strykjärnet med ett nytt…)
Nu tänkte jag försöka satsa i färger också, inte bara i plagg. Att försöka utgå från det jag redan har känns kört, för färgerna härjar utan styrsel.

Men att hålla sig till almost black och lite lila i vår känns rätt. Fast så finns det ju så mycket annat snyggt, i andra färger… Vojne vojne…

Ja i-landsproblemen haglar i den här bloggen. Men jag kan inte låta bli att undra; hur gör ni, har ni några grundfärger som ni utgår från, och tänker hur plagg kan kombineras redan innan ni handlar? Eller gör ni som mig, handlar först och tänker sedan?...

Ha en bra måndag! Det ska jag försöka ha trots att det kommer att bli sjukt galet mycket jobb hela veckan...

7 kommentarer:

  1. snygga färger ju! Jag försöker kombinera så mycket som möjligt men ibland köper jag ett plagg som inte går att matcha med något och så blir det att köpa ny kofta, skor, strumpbyxor osv....

    I vår tänkte jag satsa på nästan bara svart och rött! Egentligen är jag ju rätt så tråkig och gillar mest basfärger med lite färginslag så det passar mig bra i vår!

    SvaraRadera
  2. Härliga plagg du har! Jag försöker tänka smart men ibland blir det helt tokigt ur matchnings-skalan.. men å andra sidan behöver man inte matcha Molly med Molly och när man valt det man tycker är fint så blir det allra bäst!

    *sträcker fram ett strykjärn* ;-)

    KRAM!

    SvaraRadera
  3. Handlar först o tänker sen ;)
    Hur gick det med Mathilde *nyfiken*
    Kram

    SvaraRadera
  4. Stryka !! vad är det ?? ;-) ja jag har oxå en massa färger och tänkte för en gång skull denna vår handla mer kläder som går att kombinera...ska försöka vara liiite smart :-)
    Ha en fin start på veckan!
    Kram!

    SvaraRadera
  5. Jag handlar först och tänker sen! Skönt att se att det är fler som har skrynkel i garderoben. Jag kan då inte skylla på brist på strykjärn, är bara lat ;)
    Ha en bra kväll! Kram

    SvaraRadera
  6. Dr Molly: som sagt INTE tråkigt... snyggt, coolt & sexigt som jag skrev inne hos dej. :o) Kram!

    Bina: där satte du verkligen huvudet på spiken!!! Jag gör ju så där ibland, mixar efter vad jag känner för och skiter i färger. Hiss ibland... diss ibland... (av mig själv när jag råkar springa förbi en spegel eller snegla neråt) men då vet man åtminstone. Kram!

    Mona: Har inte hunnit ringa, har varit ute på jobb hela dan. Är journalist så det betyder en hel del fläng emnellanåt. Men ska ringa imorgon. Försöka hinna ringa i alla fall... Uppskattar verkligen ditt erbjudande, bara så du vet!!! Stor kram!

    Peggy & Linda: Haha... hade på känn att ni är mina själsliga systrar. Skit i strykjärn, köp tatueringar & Mollysar för pengarna. Fy fan vad ni är sköna!!! Kram!

    SvaraRadera
  7. Stryka säger jag med? Har själv aldrig hört talas om det tyvärr och min garderob ser ut därefter....Jag stryker ALDRIG ärligt talat, men jag har inte så många plagg som behöver strykas heller... Jag satsar på det jag slipper stryka. Kram

    SvaraRadera