Powered By Blogger

söndag 17 januari 2010

Teknik... grrrrr!!!

En del av er känner till min katastrofalt dåliga koll på teknik. Och att jag har försökt få till en besöksräknare sedan jag drog igång bloggen. Har lagt en hel uppsjö av timmar på den lilla detaljen. Som blivit ett gigantiskt dilemma.
Nu har jag lyckats få till två räknare, dock ingen av dem jag ville ha... Så jakten går vidare... Efter en som visar besökare totalt, besökare idag och besökare online. Grrrr!!!

7 kommentarer:

  1. Ja teknink är inte min starka sida heller :-) vi försökte få till en lite ny design till min blogg igår men det gick väl så där....ska försöka i dag igen..!!
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Hej Peggy
    jag läste precis det jag skrev och känner mig som värsta gnällkärringen... inte riktigt meningen att sitta här och sura. Men bara så grymt frustrerande när man suttit hela morgonen... Ja du fattar säkert...
    Tror jag städar lite istället för att sitta här och sprida dålig stämning. Lycka till med ditt bloggfix! Håller tummarna att det går bätter idag. Kram!

    SvaraRadera
  3. Trist när tekniken inte fungerar, man får försöka räkna till tio och ta nya tag.

    ~Livet i byn

    SvaraRadera
  4. Men vad irriterande att du inte får det att funka! Jag förstår precis din frustration för den kan även jag känna, fast jag är IT-konsult. :D
    Hoppas det löser sig!
    Kram
    Erika

    SvaraRadera
  5. PS: jag använder räknare från http://susnet.se/tjanster/ som har precis de funktioner du vill ha.

    SvaraRadera
  6. Jag använder också susnet. Du väljer själv vilka räknare du vill ha på bloggen. Om jag kunde skulle jag guida dig men det är ett mirakel att jag fick till dig själv! Kram

    SvaraRadera
  7. susnet har det mesta med bra information om hur man skall göra.. du använder koden för den räknaren du vill ha .. och inne på din blogg väljer du "anpassa" - "lägg till gadget" - "HTML/JavaScript"

    ... upprepa med de olika räknarna beroende på vilka du vill ha

    Lycka till!
    KRAM

    SvaraRadera