Powered By Blogger

onsdag 6 januari 2010

Hjälp!!!

Är det någon som har tid och lust att hjälpa mig och Linda - http://linda-gunnarsson.blogspot.com/ med hur man får till ett bildspel i sin blogg?
Jag har försökt och försökt, och försökt ännu lite till i över en timme nu men jag fattar bara mindre och mindre. Är fullständigt teknikdöv, hur gärna jag än vill så hänger hjärnan inte med bland teknikeriet...
En annan sak jag också högst tacksamt tar emot hjälp med är hur man får till så besökstatistik visas i bloggen. Antal besökare online, antal besökare idag och antal besökare totalt. Har kämpat mig blå för att hitta hur man gör i flera omgångar nu utan att lyckas.... hilfe, hilfe...

4 kommentarer:

  1. Lägg upp bilderna i ett picasa album sedan går du in på "anpassa" i bloggen och väljer bildspel, skriver i lösenord och vad albumet heter och klickar på "spara". Jätteenkelt då man väl kan det men jag hade liksom du lite problem innan jag fick kläm på det. Lycka till!!

    SvaraRadera
  2. Picasa är svaret men jag vet inte hur man gör. har kollat men orkar bara inte så jag skiter i bildspel på min sida jag! Häpp!

    Statcounter.com eller googleanalytics är två bra mätintrument. Den första vääldigt enkel även om den är på engelska. prova om det kan vara nåt!

    kramis.

    ps:skönt med fler som bryter löften. O du står för det - cred!
    :-D

    SvaraRadera
  3. Ina & Evalena: Tusen tack söta för hjälpen! Ska ge mig i kast med det i helgen. Ha en bra kväll. Kram!

    SvaraRadera
  4. Har fått till ett första bildspel efter mycket om och men!!Kram

    SvaraRadera