Powered By Blogger

fredag 15 januari 2010

Inpackad lycka x 2

Vilken kanondag! Först var jag iväg och träffade en supergullig tjej å jobbets vägnar. Blir alltid upprymd av unga kreativa människor.
Sedan lyckades jag för en - väldigt sällsynt - gång skull nalla lite på mina överdrivet många komptimmar. Att kunna stämpla ut 1,5 timme tidigare = extremlyx!

Dessutom låg det två lappar om paket att hämta och log mot mig i brevlådan när jag kom hem. Och då var liksom lyckan total!
Det är inte många i min närhet som fattar det där men jag vet ju att ni har full koll :o) Så därför är det överflödigt att beskriva den tomteblosssprakande känslan som ett paket med en efterlängtad Odd Molly betyder...

Framför allt som ett av paketen innehöll något som jag jagat, trott jag fått tag på, sumpat, trott jag fått tag på igen, skitigt sig... missat med en sekund... och så vidare... Men nu har jag den... ÄNTLIGEN!

Fields of Lace, i chalk. And I love it redan!!! Den överträffade till och med mina förväntningar så nu vill jag bara ha fler... och kommer därför bums att lägga ut en efterlysning här. Dels är det white som hägrar, dels den där chockrosa varianten som är så himla sjukt snygg! Har inga höga förhoppningar om att få tag på dem men hoppas hoppas...

Men det förtog ändå inte känslan av wow!!! när jag öppnade det andra paketet. Som innehöll:


A-one silk camisole long print i färgen aricot. Jag älskar de här underklänningarna, har ett helt gäng olika och letar ständigt nya färgsättningar. För simpla har jag hört någon säga men jag tror att min kärlek till dem handlar om äkta trofasthet (till min smak) För det var en sådan som fick mig att fastna för Odd Molly från början. För siså där snart 1,5 år sedan.
Den här är dessutom mycket snyggare i verkligheten än på bild!!! Så nu letar jag den i mörklila storlek 2. Från hösten eller vintern 2009. Nån som vet?

Jag köpte båda på Tradera. Av två riktigt bra säljare, supersnabba leveranser och båda var oanvända precis som utlovat. Vilket jag ju inte kan veta egentligen men jag sätter min tilltro till mitt luktsinne i det fallet. Så trots all skit som härjar på Tradera så kan man göra klipp också. Med hjälp av lite is i magen och en stor dos habegär.

Hoppas ni får en kanonhelg!

12 kommentarer:

  1. Den där cerisa FoL finns ju på fashionsecrets.com...men dock ej på nån rea!

    SvaraRadera
  2. Hej hej
    A-silk camisole finns på Mathilde i PK-huset.
    Jag var där i går och jag har för mig att den fanns i tre färger och kostade ca 450:-

    Trevlig helg
    Mvh
    Mona

    SvaraRadera
  3. Filippa: Tack för tipset! Har försökt hitta den där men tekniskt gravt handikappad som jag är så fattade jag inte ett skit... fick bara upp en massa webbutiker i en lista...

    Mona: FAN rent ut sagt att jag inte bor i Stockholm längre... Och ingen chans att jag lyckas ta mig dit heller inom det närmsta. Grrrr... Men tusen tack för tipset! Kram!

    SvaraRadera
  4. Grattis!! båda plaggen är superfina :-) visst är det en skön känsla när man verkligen får tag på något som man har letat efter länge :-)
    Ha d gott!
    Kraaaam!

    SvaraRadera
  5. Inga dåliga köp! Skulle också vilja ha Fol i knallrosa. Fanns på rea förut på en finsk webbshop, men innan jag velat klart var den slut...Kram

    SvaraRadera
  6. Vilken storlek tog du i din FoL?
    Vad fick du ge för den på Tradera?
    Grattis till fina köp!

    SvaraRadera
  7. Du kan ringa till Mathilde och be att dom skickar, det brukar inte vara ngt problem 08-20 73 80. Annars ska jag dit igen nästa vecka och kan hjälpa till med inköp då om du vill.
    Mona

    SvaraRadera
  8. Oj, vad fina saer du fått tag i! Så du fick nu äntligen din efterlängtade FoL. Den var du värd! Nu vill jag se bilder! Kram

    SvaraRadera
  9. Peggy: ja det är helt tokigt vad glad man kan bli av det många kallar "bara kläder! Kram!

    Linda: Vi får hjälpas åt att hålla koll! Vilket storlek har du? Jag har storlek 2. Lycka till med "festfinfixet" idag! Ser fram emot hur det blir när du hittat allt. Kram!

    Mona: gud vad gullig du är! Jag testar att ringa Mathilde så ser vi vad de har kvar. Kram!

    Katinka: Är så sjukt glad fortfarande!
    Har du fått tag på din powder än? Bilder kommer, promise! Funderar till och med på att bryta att inte synas med ansikte. Det är ju inte er jag vill vara hemlig för utan "de i verkligheten!, klurigt det där. Kram!

    SvaraRadera
  10. Jag behöver en 3:a eller 4:a. Hojtar till om jag hittar nåt! Kram

    SvaraRadera
  11. vilka paket du har fått hem!! grattis!!!skkönt att andra har tur med sina paket iaf....trevlig helg!
    kram

    SvaraRadera
  12. Filippa: Har ju glömt svara dig. Shit vad otrevligt av mig... sorry!
    Tusen tack för tipset!!! Lite dyr men den ligger och i mal i huvudet så det är bara att hoppas att den inte är slut när jag väl bestämmer mig. Stor kram!!!

    SvaraRadera