Powered By Blogger

tisdag 12 januari 2010

Släpp som förkylningsbotare

Tack för alla snälla kommentarer om gårdagens outfit!

Jag behövde verkligen dem för jag kände mig otroligt låg och skabbig igår. Fattade inte riktigt varför då men det gör jag nu. Det är en förkylning som ligger och lurar i kroppen och i dag har den bestämt sig för att ge sig till känna lite mer. Skulle helst vilja göra som katten Smilla som ligger så här på diskbänken just nu.


Hade visserligen föredragit att det var sängen jag hade som underlag men nu går inte riktigt det för jag har en massa jobb i dag. Bara att hoppas att förkylningen håller sig i någorlunda neutralt läge till helgen.

Har ju dagens släpp av vår/sommarkollektion http://oddmolly.com/ att se fram emot, det lär pigga upp. Inget ute än, för självklart har jag kollat… :o)
Men planen är att jag ska få ihop en önskelista att slänga ut här i kväll. Om inte annat så kan det vara kul att se vad man fastnar för först och vad som sedan verkligen hamnar i garderoben…

Ha en bra dag alla söta Molly-tjejer!

3 kommentarer:

  1. Jag får gå och vänta hela dagen! Vi har ingen dator på salongen:( Det blir väl tyvärr så lång lista att man skulle behöva sälja bilen eller nåt för att ha råd! Ha en bra dag! Kram

    SvaraRadera
  2. Så har jag känt ett bra tag nu, småförkyld och hängig men det bryter inte ut riktigt! Hoppas att du snart kryar på dig!
    Ja jäklar vad mycket snyggt det fanns på Odd Mollys sida...det kommer att bli dyrt ;-)
    Kram!

    SvaraRadera
  3. Linda: Jag har kunnat smygkolla lite på jobb idag men det var sjukt segt, ALLA verkade vara där samtidigt. Hittade en del måste-ha direkt, men ska göra en riktig koll när jag jobbat färdigt ikväll. Just nu lutar det åt att sälja allt man äger och har ;o)kram!

    Peggy: Visst är det trist när det inte bryter ut, vill ju få det överstökat liksom... Men visst hjälper dagens släpp lite i alla fall :o) kram!

    SvaraRadera