Powered By Blogger

måndag 25 januari 2010

Udda Molly-älskare


När jag kommer hem från jobbet på kvällarna så är det någon som jämt ska ta över den Molly-jacka jag haft på mig för dagen.

Har två stycken, en i choccolate och en i chalk och den bruna – Nylon parker coat - är den populäraste. För Noima katt som genast börjar gapa med sina allra största bokstäver om inte jackan hängs på ett speciellt sätt över en korgstol.

Och gapande minilejon studar man inte upp mot har jag fått för mig, så jackan hamnar över stolsryggen. Ju slarvigare desto bättre. Och vips har hon intagit sin älskande plats.

Aldrig att hon klöser heller. Jag har till och med gömt mig bakom en dörr för att se så inga klor far ut och rispar jacka när ingen ser.
Efter ett tag tröttnar hon och går i väg och då får jag hänga jackan i hallen.

Snacka om en udda Molly-älskare…



10 kommentarer:

  1. Hejsan! Ja nu är jag "tillbaka" igen efter mycket jobb :-) Hoppas att du har haft en bra helg! Vilken söt katt och vad gott hon ligger i din jacka :-)
    Ha en fin kväll!
    Kraaaam!

    SvaraRadera
  2. Men gud vad gosigt det där såg ut. Men man fattar ju att hon gillar det för det r ju gosigt det där fodret. =)
    Den katten har bra smak...

    SvaraRadera
  3. så mysigt det ser ut! En katt med bra smak!

    SvaraRadera
  4. Precis så sa ju jag med, och jag tyckte den var så ful. Men så såg jag en lite hottare bild (minns inte hos vem?) med jeans till och just i färgen almost black. Ja sedan var jag nog såld ;0)

    Vilken gosig liten kisse, klart man måste mysa i jackan.

    ~Livet i byn

    SvaraRadera
  5. Hihihi...söt.

    Tabby

    SvaraRadera
  6. Vad mysigt hon har det! Katter är riktiga livsnjutare. Våran kisse höll på att få sätta livet till i går! Upptäckte att katt-jäkeln har kloat loss ordentligt på stolsryggarna på möblerna som står på altanen. Hon har en hel skog på baksidan och så ger hon sig på möblerna kattrackarn...Synd att det inte blev nåt Depeche för dig. KRAM!

    SvaraRadera
  7. Men gud vilken lite söt kise! Hon får gääärna flytta hem till mig! Ofrar gärna min 738a :D

    SvaraRadera
  8. Hihi vad sött! PÅminn mig bara om jag nångång skulle vilja/få köpa nåt mollyplagg av dig att du har katt. är hysteriskt allergisk. Men de är så fina katter och en gång i tiden hade jag en svart Bamse.

    Post på väg till dig från mig! Om du tyckte mitt sista mail var förvirrat så har du helt rätt, jag hade hög feber och har så ff....
    KRAm iaf

    SvaraRadera
  9. Vill tacka för alla kommentarer! Jag hade velat svara er alla var för sig men den här journalisten är sjukt stressad.
    Måste få ihop en tidning innan torsdag kl 12 och just nu bådar det illa. Så efter ett helt koppel av timmar på jobbet så fortsätter jag arbeta hemma istället för att skriva till er.
    Sorry men ibland måste man felprioritera för att få råd att fylla på garderoben med ännu fler Mollysar ;o) Megakram i alla fall!!!

    SvaraRadera