Powered By Blogger

fredag 22 januari 2010

Klen blogg & klent i spaning 1

Det har varit klent med uppdaterande här. Har mått så dåligt att jag inte ens orkat med bloggeriet – som blivit något av det roligaste jag vet. Vilket jag aldrig kunde tro :o)

Har dock hängt med lite i andra Molly-bloggar där det varit fullt drag i vårens tecken. Vilket har gjort att jag trots allt hållit mig levande. :o)

Själv tog jag mig till den ena av två lokala butiker som säljer Odd Molly idag. Klent som i denna blogg är det enda jag kan säga. Antingen har de sålt som attan eller har de inte hunnit packa upp allt eller så har de tagit in väldigt lite. Orkade inte fråga…

Pillade på en Fonda dress i almost black och jag fattar verkligen varför detta plagg är så älskat i Molly-världen. Tyvärr är jag tvungen att säga nej själv. För med både hundar, och framförallt katter i familjen så hade detta fina plagg sett ut som en luddboll på sekunder. Inte ha. Tyvärr!


Ett plagg som jag fastnade för på sekunden när de första vårbilderna landade på nätet är Appeteaser dress. Både chalk och light blue hamnade högt på min önskelista. Chalk fanns inte i butiken jag snokade runt i. Det gjorde däremot light blue. Min första reaktion var en grym besvikelse. För jag tyckte att färgen var väldigt dassig. Nu provade jag inte den, dels mår jag fortfarande inte helt 100 och dels kändes det onödigt att prova när jag inte hade kamera med mig.




Planen för imorgon är att ta min lokala Molly-butik 2 i besittning. Då åker kameran med. Och ser utbudet bara det minsta bättre ut där så ska jag försöka våga mig på en Katinka. Som gör ett gigantiskt och superinspirerande kanonjobb med sina provningar!

Så här såg jag själv ut idag när jag premiärbar min ljusrosalila X-stitch som maken Traderaklickat hem till mig. Det har varit mycket snack om kopior på dessa men den känns & ser verkligen helt äkta ut… Tror att jag drabbats av kopiefobi för jag har snart synat sönder den…
Svart baslinne från Gina Tricot känns väl inte som det mest genomtänkta alternativet att ha under och det är det inte heller. Morgonstressen valde åt mig.
Ovanpå en lila tunn kofta av märke okänt. Ingen höjdare den heller men så har jag valsat runt idag.

11 kommentarer:

  1. Ja det har varit mycket om Fondan i bloggvärlden. Jag hade bestämt mig att inte köpa den men så fick jag den av maken bara så där hips vips. En rosa snygging.

    ~Livet i byn

    SvaraRadera
  2. Heej stumpan! Du lever:) Jag fick min blå Fonda i dag och är jättenöjd! Underbar färg, kvalitet och DOFT:) X-stitchen är jättefin på dig. Kramar

    SvaraRadera
  3. Nu har jag fått min tunika. Åh den är jättefin. Tack. Hoppas att du kommer att bli lika nöjd m din nya fr mig. =) Hör gärna av dig...Hälsn Malin

    SvaraRadera
  4. Men vad fin du var i X-stitchen! Grattis till det braiga köpet. Jag har bestämt mig för att hoppa Fondan för jag är alldeles för frusen för att fixa 3/4-ärmar o när jag går hemma o myser vill jag inte frysa. Bekvämlighet går i det här fallet före snyggighet. :)
    Ha en fin fredag!
    /Erika

    SvaraRadera
  5. Hallå där snyggo!! den sitter superfint på dig...:-) jag föll direkt för den när jag fick hem min första.!! Jag tänker försöka få tag i en ljusblå som kommer nu i vår! Åh det ska bli spännande att se om du gör en "Katinka" :-) Ha en fin kväll!
    Kraaam!

    SvaraRadera
  6. Ohhh superfin var du i din X-stitch! Tråkigt att du mår dåligt! Hoppas du kryar på dig snart. Kram

    SvaraRadera
  7. Hej
    Vad kul att du också blev nöjd. Ingen allergichock här inte. Jag tänkte fota mig i den i morgon då jag tänkte ha den på middag hos vänner på kvällen. Vi kan ju kopiera fotona fr varandra då...el nåt.
    Jag blir bara glad över länkning, lägger till dig i min lista också.

    SvaraRadera
  8. Ingrid: Gullig make! Den rosa är så himla fin, ska bli kul att få se dig i den. Kram!

    Erika: håller med dig, hemma ska man inte frysa, jag ser ut som en michelingubbe här hemma ganska ofta :o)Kram!

    Peggy: Då blir vi två i den ljusblå om vi har tur! Den står rätt högt på min önskelista också. Kram!

    Malin: Ska bli så kul att se dig i den! Ska försöka få till en bild på mig i native idag också. Ha en bra dag så hörs vi sen. Kram!

    Och en stor kram till er andra också. Ni är så gulliga! Tack!

    SvaraRadera