Powered By Blogger

tisdag 11 juni 2013

Att vara lyxigt belönad med städhjälp

Muffin katt ligger uppe på tvättmaskinen och ser till så den sköter sig korrekt. Noima katt valsar runt på bordet och synar pedantkritiskt varje centimeter när det blir avtorkat. Ajax hund skäller ut dammsugaren om den råkar missa ett litet sandkorn och Smilla agerar aktiv hjälpreda i bytesprocessen av sängkläder.


Det är rätt bra lyxigt och väldigt smidigt att ha nitisk städhjälp i boningen. Eller om det är exakt precis tvärtom... Tjing!

- Posted using BlogPress from my iPhone

8 kommentarer:

  1. Du är flitig du. ;) Kramis

    SvaraRadera
    Svar
    1. Substitut för avlönat arbete... något måste jag ju ta mig för om dagarna i kampen att undvika att bli helknäpp...:o) Kram!

      Radera
  2. Haha! Ser jäkligt gott ut att ligga där:) Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja de där djuren kan konsten att njuta i vilka lägen som helst... man blir lite avis... :o) Kram!

      Radera
  3. Ja de är goa de där små hjälpredorna.
    Här tar städfirman Labrador Street hand om ev smulor på golvet. =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... jag de finns några som är grymma på smulstädning här också, dumt nog nonchalerar de smågruset som blir medsläpad från kattlådebesöken... :o) Kram!

      Radera
  4. Lyckliga du som har en så stor fin familj, skulle gärna ha det också men där har du ju nackdelen m arbete o vara borta från hemmet för länge...vem kom på 8 h arbetsdag o resväg i köer m 2 timmar till? Ger gärna bort halva tiden! Så mycket bättre vi skulle må o fler ha jobb;

    SvaraRadera
  5. Gapskrattar..visst ärdom till en enorm stor hjälp!!? Varför tror du Smulan fick sitt namn?? Hon hette något betydligt 'finare' från början. Är man en Smulis så är man.. Underbar bild!
    Kram,
    Annelie

    SvaraRadera