Powered By Blogger

torsdag 13 juni 2013

Dagens – med arg familj & kli i fingrarna


Det är en sådan dag idag, en grå och regnig. Så jag iklädde mig en väderpassande stass. Vilket jag inte var smart nog att även trycka på vovvarna under förmiddagsturen i plasket. Och eftersom de hatar regn, och dessutom tycks vara långsinta intill överdrift så är det en rätt arg familj jag har med att göra nu. 

Fast jag försöker nonchalera det och istället hänge mig åt kliet jag har i fingrarna. Kliet efter att städa, röjja, rensa och det bästa av allt; kasta. Det känns ganska skadat men för varje kasse som lämnar boningen till förmån för soprummet känns som lättnad, lycka, en smula frihet… Någon som känner igen sig?... 

Ikväll blir det bloppis. Av Odd Molly sidensaker. Som skulle landat här redan igårkväll men datorn gick ut i totalstrejk då. Tvärdog. Nu har den piggnat till igen så förhoppningsvis håller detta bättre humöret i sig... Kram på er därute!

4 kommentarer:

  1. Fin jacka! Personligen tar jag hellre regnet idag när jag har sovit, än imorgon när jag ska stå på skolgård och gratta student. =)

    SvaraRadera
  2. Vad är det för fin lila jacka en sån skulle jag också vilja ha?! Odd Molly?
    Kira

    SvaraRadera
  3. Känner sååå väl igen mig i det där med att slänga. Jag har ju tokröjt och det är så jädra skönt! Skulle nog kunna röja lite till men jag har gjort mig av med massor :)
    Kram

    SvaraRadera
  4. Mina hundar tokvägrade att gå ut! Fick jaga ut dom för en snabb kiss sen väntade dom tills ikväll med att hå ut. Dom spanade rejält upp mot himmelen för att se om det var lönt...
    Jag älskar att röja och slängs. Perfekt dag för det!
    Kramar

    SvaraRadera