Powered By Blogger

måndag 3 juni 2013

En studie i att försöka se bortom hemmablindheten

Rensar mobilen, som återigen har fått agera husrum åt flera tusen bilder. Helt onödigt liksom. Rensar och inser att mitt minne är under all kritik. För jag hittar bilder från igåreftermiddag, som jag visst redan har råkat glömma bort att jag tog... Bilder jag tog i samma gamla vanliga park där jag vallar vovvar vareviga dag. Och där jag därmed är rejält hemmablind. Och som ni troligast är förbannat trött på att behöva se bilder ifrån… Men fick ett ryck igår, att försöka se med en helt annan syn, som om jag liksom aldrig varit där förut. Här. Totalbojkotta den där träaktiga hemmablindheten. Se det vackra istället... Och då blev det lite såhär: 


Hundar på köpet och nej inga wowbilder direkt, men en slags början, tänkte jag. För eftersom jag nu ändå, fortfarande, trots allt, befinner mig bofast i byn jag anser mig kunna intill varje gatsten, tycker är typ tråkigast i världen, så tänkte jag försöka liva upp tillvaron, i alla fall en smula. Genom att med Iphonens hjälp försöka se bortom det som känns som det tråkiga, invanda, ”osynliga”… Någon som har lust att haka på och göra detsamma i era egna nejder?... 
Hoppas ni får en kanonbra vecka därute! Med sol och sommar... :o) Peace out!

3 kommentarer:

  1. Har försökt hitta dig på Instagram men gått bet. Vad heter du där? Om du vill avslöja det såklart! Ha en fin dag! Kram!
    Isa

    SvaraRadera
  2. Så lätt bli hemmablind! När man/jag ändrade synsätt upptäckte jag en massa fina o roliga upptäckter. Lite lustigt för det hade ju alltid funnits där innan med.. Ser mysigt ut i din hemby! Hoppas du kan njuta av dagen!
    Kram,
    Annelie

    SvaraRadera
  3. Jättefina bilder! Gillar verkligen din blogg! Kikar in varje dag nu. Kram, kram!

    SvaraRadera