Powered By Blogger

måndag 10 juni 2013

Dagens – som borde ha tagit sig igenom dem nu

Ajax vovve hade bara stukat till benet på något sätt och är nästan normalgående nu igen. Skönt, minst sagt! Synd bara att mitt kvaddiga knä har börjat bråka istället, så det nu är jag som snigelstapplar fram som en likstel 110-åring… :o( Känns som jag borde ha tagit mig igenom sju jäkligt svåra år vid de här laget och därmed vakna frisk, fri och förbenat rik imorgon och för resten av mina dar… ;o) Dagens stass blev dock en bakåtsträvare, en förra-veckan-favorit i repris: 


Blus – Odd Molly Priceless print blouse, mid chalk, linne under – Odd Molly Rib ersey tank, white, vita jeans – Please, väska – Odd Molly Chimbote knitted bag, multi, sandaler från förra sommaren, märke har jag glömt. 

Eftersom det inte blir roligare än så här, min hjärna är ganska urblåst tankebefriad just nu så är det bara att dra ner rullgardiner här för denna dag… Så peace out!

8 kommentarer:

  1. Tur det inte var värre med lillsessans bakben! Osså hoppas jag knät ger med sig;)

    SvaraRadera
  2. Tack! Ja skönt att hon nästan är bra igen, hellre jag än hon om man nu tvunget måste välja någon som ska ha ont... :o) Kram!

    SvaraRadera
  3. Hoppas knät ger med sig under dagen. Det onda kan ju flytta vidare till Nordpolen eller nåt. :-)
    Kraaam

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, ja där hade det passat bättre... :o) Kram!

      Radera
  4. Så skönt läsa om er söta Ajax!! Orolig blir iallafall jag för minsta tecken fel på de fyrbenta. Förlåt jag fnissar åt dig du stelbenta 110-åring..då är vi två! Mina föräldrar har åkt tillbaka till Götet. Fattar inte hur i jösse namn de kan vara så pigga OCH fräscha..undrar vad jag gjort för fel. Orkar knappt öppna paddan o läsa hos er bloggarna. Bara en liten hälsning från mig här. Blir väl bättre om några dagar hoppas jag.
    Kram vännen,
    Annelie

    SvaraRadera
    Svar
    1. Håller alla tummar och tassar att du blir piggare SNART!!! Tänker på dig! Kram!

      Radera
  5. Ja de borde faktiskt vara slut för längesen.
    Även om jag trodde du menade kläderna i garderoben när jag läste rubriken. =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha... fast rubriken hade passat bra där också för jag är fortfarande inte klar med garderobsrensingen, långt ifrån. Kan ha att göra med att jag gör en massa annat istället, och förtränger det tråkigaste... :o) Kram!

      Radera