Powered By Blogger

lördag 1 juni 2013

Två bilder och lite svammel såhär på lördagskvällen


Jorå, jag knatade dit igen. Till bondemarknaden. Och shoppade honung. Eftersom den där från Lustgården är den absolut bästaste honung jag vet. Och jag har testat ett helt gäng, för periodvis är jag smått honungsbesatt. 
Japp, this is some kind of reklam, osponsrad sådan… och därför kastar jag in en länk till företaget som står bakom den HÄR och ytterligare en klickbar sådan till en webshop som har den HÄR
Den med lime & lemon har jag haft förut, kletat på lax, tillsatt peppar och lite annat i kryddform, placerat i foliepaket, kört i ugn. Galet gott. Den andra ska jag inviga nu, i en kopp te. För eftersom jag fick för mig att testa greppet sova eftermiddag, och lät det involvera hela eftermiddagen, för säkerhet skull liksom… så är jag galet pigg nu. 
Och spanar grymt vältränade män i sprinterstassar på tv, hänger upp djurens nytvättade filtar på tork och småpratar med dem, hunden och katterna, om lite allmänt oväsentligt ditt och datt och blir påmind om att det är lördagskväll på grund av sorlet på stan som sipprar in genom öppen ruta. Och bara för att en av mina ljuslyktor lite grann matchar de där honungsburkarna rent färgmässigt så slänger jag in en bild på den här, under tiden jag säger gonatt & kram för idag!

6 kommentarer:

  1. Tackar för tipset med smaksatt honungen på lax det låter jättegott! K

    SvaraRadera
  2. Honung är användbart och bättre än vitt socker.
    Sötaste loggan har de absolut.
    Fina ljuslyktan!

    SvaraRadera
  3. Hej

    Vil bare sige tak for tipset om de fine hæklede toppe fra Gina Tricot. Jeg har lige bestilt to, og glæder mig til at se om de er ligeså fine i virkeligheden, de var jo sindssygt billige i forhold til OddMolly priser.

    God søndag
    Kh
    Mette,DK

    SvaraRadera
  4. Säkert väldigt gott! Lime o citron använder jag ofta som kall sås till lax. Honung har jag inte testat på lax, ska försöka komma ihåg det. Farin använder jag emellanåt men honung är nog bättre.
    Ha en skön söndag!
    Kram,
    Annelie

    SvaraRadera
  5. Tack för länken - funderar just nu på om jag ska ha det som ligger i varukorgen eller inte ;)
    Kram

    SvaraRadera
  6. Ok bra presenttips till min käre make som använder honung varje dag i sitt te. Kramis Nilla

    SvaraRadera