Powered By Blogger

måndag 17 juni 2013

Dagens – med en favorit & en som har potential att bli det


Hunkydorys Ojust blouse, pure white måste vara min absoluta favoritöverdel just nu. Egentligen mot alla odds. För eftersom den som sydde den använda varenda centimeter tyg som fanns att tillgå i hela textilfabriken, och den därmed har en gigantiskt vidd, även i ärmarna. Och jag med det borde känna mig som ett hus, tänker jag i alla fall… så gör jag inte det. Utan älskar istället vidden i det svala tyget som flaxar omkring. Typ… 
En annan som har klar potential att också bli en favorit är dagens nykomling. Mitt enda Mollyreaklick och en blus jag suktat efter sedan jag såg den på coolaste Natascha i Stockholm i april. Galet snygg på henne. Priceless print blouse, multi.


Det lite komiska är att jag har ångrat som tusan att jag inte shoppade den där och då. När jag provade den i Odd Mollybutiken på Humlegårdsgatan. För sedan tycktes den som uppslukad ur varenda webbutik i rätt size. I fredags fick jag tips om en shop jag missat och minsann om den inte fanns där, i min storlek. På rea. Gissa om jag panikklickade... Ibland har även jag flyt… ;o) 
Vilket jag dock inte har med min skalle just nu. För värsta spränghuvudvärken är på besök. Så jag tror att jag ska försöka sova bort den nu. Peace out & Kram!

6 kommentarer:

  1. Snygg! Och Snygg! Det är orättvist att du passar i verkligen allt!!!
    Ha en fin dag!
    Kira

    SvaraRadera
  2. Riktigt kul att du fick tag på den!! Det här är nog en blus som man upptäcker först efter att ha sett den på någon annan, så var det för mig med.Du passar verkligen bra i den! Hoppas att du kommer att trivas med den. Kram

    SvaraRadera
  3. Läckra blusar båda två:) Hoppas tokrensningen går bra så inspirationen återvänder;) Kram

    SvaraRadera
  4. Mycket läckert, vem sa att det måste vara exakt alla gg - riktigt fint m vidd:) kram

    SvaraRadera
  5. Vad fin du är! Saknade dig på Friskis ikväll!

    SvaraRadera
  6. Godmorgon snygging!
    Du har mail om du orkar läsa..
    Kram,
    Annelie

    SvaraRadera