Powered By Blogger

onsdag 12 juni 2013

Dagens – en ofeminin som mötte oväntad giftemålsönskan


Blus – Odd Molly Multi anglaise ltd blouse, white, linne under – Odd Molly Rib jersey tank, white, jo jag har flera stycken av detta linne så det är inte samma jag svettanvänder dag efter dag… :o), jeans – Please, lavanda, väska – Odd Molly Chimbote knitted bag, multi. 

En stass helt i linje med vad jag har en kraftig dragning åt just nu, stort, slafsigt och extrembekvämt. Så otroligt långt från feminin utstrålning man kan komma. Trodde jag… För under min gångfärd från djurmatsbutiken tidigare idag blev jag stoppad av en herre med sydeuropiskt utseende och en smula brytning. Han sa att han sett mig tidigare, flera gånger, och att han vill att jag ska gifta mig med hans son. Och i samma stund som han yppade sonens namn uppenbarade sig denne son som från ingenstans. Brett leende och med gangsterutseende. 

Jag började vrålspana efter dolda kameramän i buskarna och någonslags blåsningenteam med giganiska mikrofoner i händerna runt husknutarna. Såg inga, så ställd, röstförlamad och en aningen skrämd muttrade jag något helt obegripligt och tog till powerwalksteg på helspeed för att komma därifrån. Vilket jag lite ångrar nu, för på vissa sätt är jag en nyfiken typ som i alla fall så här i efterhand hade velat höra mer, fått veta om det var ett skämt, kanske någonslags vadslagning… 

Nu får jag istället nöja mig med att ha en vovvenad på gång och därefter är tanken att jag ska plåta Mollyunderklänningarna som är utsorterade och jag nu har till salu. Är det förresten något ni är intresserade av att jag lägger ut här?... I så fall gör jag det, ikväll. Till dess: peace out & akta er för oväntade firare därute!

5 kommentarer:

  1. Hahahaha! Så jäkla underbart! Och det var lite synd att du sjappade, kanske hade den där miljonären in the bag där;) Kram

    SvaraRadera
  2. JA all bloppis är kul! Mvh Minna

    SvaraRadera
  3. Det var lite kul...giftermålsanbudet!!!
    Kram Titti

    SvaraRadera
  4. Ja, bloppis här!
    Mvh L

    SvaraRadera
  5. Fnissar högt (fortfarande i sängläge) här. Kan 'se' hur du letar efter dold kamera. Tja, då kanske du inser du gör intryck på folk!! Mr Make vill nog gärna behålla sin söta fru, så gubben får väl leta vidare åt sonen sin..
    Kram,
    Annelie

    SvaraRadera