Powered By Blogger

tisdag 11 juni 2013

Tvärföll, belopp på min sida & testar kunskaper

Jag är väldans svag för bling. Och jag gillar sandaler, speciellt sådana däringa flipfloppinspirerade varianter där en rem befinner sig mellan stortån och den bredvid, liksom… Och tänk då sådana sandaler med en hel hop av bling. Klart jag tvärföll som en fura när klasskamrat J (en av klasskamraterna J, kom precis på att de är två stycken som kan känna sig träffade av denna benämning…) flashade sådana hon ville bli av med. Klart att de någon gång skulle få göra premiär på mina otroligt skitfula och totalt opedikyrade fötter… och den dagen är just idag:


Ganska puckat att de mycket väl kan vara för stora… får testgå dem i utemiljö för att kunna utröna om de stannar på fötterna eller om de som nu, i boningsmiljö, hellre vill parkera sig bakom mig… :o( Är de någon som skulle vara intresserad av att adoptera dem OM de nu tvärtemot min önskan visar sig bojkotta mina fötter så får ni hojta. Storlek 38, obetydligt använda... 

Sandalerna mottog jag med personlig leverans idag men det fanns även roliga saker i postlådan. Nix inga Mollysar, även om jag kommer att ha en otroligt villhaig och förbannat snygg sådan att flasha här om någon dag… ;o), men idag handlade postskörden om något så extremovanligt som belopp på min sida:


Schysstaste rabatten på megadyra hundmaten som är just den de käkar och gratis choklad. Man tackar och bugar och är snudd på lite lycklig eftersom det är något bra, för en jävla gång skull… :o) Och troligast är jag relativt chockad också för samtidigt som jag skriver det här har jag ena ögat på fotbollen på tv. Sverige – Färöarna. Där kung Zlatan, en av mina favoritmänniskor bland de jag inte känner ett dugg, har lyckats smacka bollen i mål två gånger. 2-0 till Sverige.

Och jag är helt uppspelt, och det känns sjukt rubbat men samtidigt så var jag ju faktiskt en ganska stor fotbollsnörd på den tiden då Henke L spelade i vår gemensamma hemstad. Så! Jag skyller på att jag bara vill testa mina kunskaper, se hur mycket jag kommer ihåg av detta spel… ifall någon undrar vad tusan jag sysslar med… :o) Tjing och god kväll för denna dag! Och take care därute!

4 kommentarer:

  1. Gratis choklad är ju inga fel! Och skitläckra blingiga flipfloppar! Skulle kunna tänka mig adoption men frågan är om dom är för små för mig som har 39.....Kram!

    SvaraRadera
  2. Det är roligt att vara nörd (även om jag föredrar handbollen).
    Fast utan kung Zlatan stod de sig rätt så slätt vårt landslag.
    Och det är ju nu då jag måste sno en twitter från en av Myrans favoriter:
    Charlie Sjöstrand
    "Varje vakt måste vara fokuserad. Bara för Zlatan är på plan betyder det inte att du ska stå och kolla på honom." -Zlatan.
    ÄLSKAR ju Zlatan!

    SvaraRadera
  3. Henke i 'ditt lag' älskade jag.. Nördar är (visste först inte vad det var..) en annan del av mig. Älskar dom rätt igenom. Går raka vägen in i mitt hjärta o bara tar det så där, utan vidare.. Å jag min larvmaja blir alltid lika rörd när jag kommer i kontakt med dessa människor, som är så glada o lyckliga i sin värld. (skrev rörd men läs; stortjutande..) Livet är inte alltid rättvist. Fråga mig någon gång. Jag vet av erfarenhet..
    Kram från en vän som börjar pigga på sig lite lätt..
    Annelie

    SvaraRadera
  4. Glömde skriva om skorna. Fel storlek åt mig. Gått från 37 till 36. Vad händer efter klemateriet..?! Ingen skriver om det, konstigt.
    Kram kram,
    Annelie

    SvaraRadera