Powered By Blogger

söndag 9 juni 2013

Dagens – en slags anpassad soprumsstass

En gång i tiden försörjde jag mig som skribent och fotograf på frilansbasis. Bland annat gjorde jag reportage inom resor och mode. Två av de roligaste sakerna enligt mig och två av de områden som gjorde att jag samlade på mig en hel del tidningar. Reserelaterade, modeinriktade. Några med mina egentillverkade prylar i men de flesta för inspiration och för att jag var smått besatt av dessa blaskor. Vilket övergick till Mollysar med tiden men det är ju en helt annan historia… 

För att vara helt ärlig pratar vi en hel jäkla massa tidningar.  Som jag sedan dess knappt rensat bland utan haft boende i en lång bokhylla i hallen. Men med min nya röjjarpersonlighet påkopplad var det dags att ge sig på det projektet denna dag. Rensa blaskor. Och fy attan med magasin… Vilket dragit med sig ett par utflykter, i form av turer till soprummet. Iklädd en slags anpassad soprumsstass:


Linne med kaniner – upphittat under en annan, nyligen utförd städsejour, av märke Me&I, jeansjacka – Odd Molly Emb bikette denim jacket, en storlek för stora jeans – Please, pjux – by Koah, Shazia, roma white. 

Projektet fortsätter, det tar lite tid att bläddra igenom ett par miljarder sidor för att inte råka kasta de jag vill spara, de som innehåller mitt namn i byline… Men fortsättningen får följa en annan dag för nu kanske det kan vara läge att laga mat istället. Inte helt optimalt att leva på chips och ballerinakex i längden känner jag… Trevlig kväll därute! Var rädda om er själva och varandra och Kram för nu!

4 kommentarer:

  1. Snygg som vanligt!
    Kram
    Jenny

    SvaraRadera
    Svar
    1. Kände mig white trash i kubik, så tack! :o) Kram!

      Radera
  2. Snygg soprumsstass och vilka härliga bilder från Christiania också. Vill åka dit snart, har aldrig varit där på försommaren tror jag. Klem

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var riktigt najs där i lördags, en hel del folk men inte de värsta turisthorderna. Perfekt väder också, sånt spelar ju in. Kram!

      Radera