Powered By Blogger

söndag 16 juni 2013

Gårdagens utflykt - klassträffspicknick i park

Tre veckor sedan vi slog igen skolporten bakom oss för sista gången och därmed dags för en slags återträff, denna gång i friheten. Som inleddes med att jag och J hojtade stan runt i megaspeed för att plocka upp viktiga picknickattiraljer. Sånt som vin, vatten och räkmacka. Och det i ganska likartat påkastade stassar.


Uppför ett gigantiskt antal andningshämmande trappor väntade bland annat dessa underbara damer, J och A, som tillsammans med första J var mina främsta vapendragare under det där halvåret av så kallad utbildning:


Med fyra fabulous donnor till var samlingen för dagen komplett och picknickandet kunde starta. I en lummig park som var indränkt i sol. Till en början.


Uppdateringar om livet i stort och smått, skratt, matsäckslänsande, en tändarjakt, hundvalpsspanande, kaffeslurpande och en hel massa vindrickande för vissa, tyckte vädret att det fick vara nog. För fyra timmar senare var det utlovade regn- och åskovädret plötsligt i faggorna och vi fick snabbt skiljas åt. Lite dumt för jag hade lätt kunnat stanna en lika lång rond till. Men allt kul har ju ett slut sägs det.


Jag lyckades till och med nästan undvika det värsta skyfallet på väg till boningen. Dock var scenariot ett annat då jag plockade ut hundarna på vovvenad strax därefter. Fast det är en helt annan historia… Tjing för nu! Och trevlig söndag!

7 kommentarer:

  1. Vilka underbara foton på oss alla :-)
    Tack för igår, finaste!
    <3

    SvaraRadera
  2. Ser härligt ut - jag picnicar alldeles för sällan....
    Kram

    SvaraRadera
  3. Härligt att ni håller kontakten och skönt att ni missade åskväder och skyfall.
    Det kom hit igår kväll.

    SvaraRadera
  4. Såg hur mysigt ut som helst:) Kram

    SvaraRadera
  5. Härligt att sitta och "picknicka" så där :-) skönt att ni missade regnet ;-)
    Kram!

    SvaraRadera
  6. Vilka härliga picnicbilder! Det ser ut som ni hade mycket trevligt innan regnet :-)
    Sista bilden på dig är underbar!
    Kram

    SvaraRadera