Powered By Blogger

lördag 1 juni 2013

Dagens – som upptäckte en fördel med tidig utgång

Rapporterna säger att det regnar. Men tittar man ut skiner solen för fullt. Så därför tyckte jag det var lika bra att dra ut på en tidig långpromenad med vovven. Innan det börjar regna, för varför lita på hur verkligheten ser ut när man kan läsa väderleksrapporter… säger pessimisten... Och lika bra att passa på att använda sina sommarrelaterade plagg när det funkar. Så the stass of today blev denna:


Blus – Odd Molly Further blouse,white, som jag hade sålt när jag efter tvätt upptäckte ett hål vid broderiet strax under nacken, så försäljningen fick avbrytas och jag tänkte försöka komma överens med den själv, med hål och allt, så den slipper hänga och störa livet ur mig i garderoben… långkjol – Fira Astride lace, white, väska – Odd Molly Chimbote knitted bag, multi, döskallehalsband – Rock by Sweden, sandaler – från förra sommaren, köpta i grannlandet. 

Och en klar fördel med att tidigarelägga långrundan med hund var att vi sprang rakt på Bondens egen marknad, som uppenbarar sig här ett par gånger under sommartid. Och som jag brukar missa för jag har så sjukt dålig koll på vad som händer i denna by... Fast icke nu alltså. På ett sätt rätt dumt för jag hittade ju hur mycket superskojsigt som helst som gärna hade fått slå bo i mitt skafferi.


Hallonvinäger, chaihonung, eller varför inte den som hette polka och allra troligast är magisk till glass, chutney på rabarber, äppelchips, eller varför inte sprillans nyskördad sparris och rädisor… Hmmm… tror nog jag får knalla tillbaka dit en sväng. Utan hund som håller på att bli nermejad av barnvagnshjul (grrr!...) men med spenderarbyxorna på istället… Hoppas ni har en bra lördag därute! Tjing!

7 kommentarer:

  1. Supersnygg stass!
    Hoppas du fick tag på något på marknaden. Det var ju en himla massa som lät gott!
    Kram och ha en fin dag!

    SvaraRadera
  2. Jag gillar såna där marknader! I år missar vi Street Marketen nere i Ystad eftersom vi kommer ner en vecka senare. Lite purken är jag men sånt är livet! Snygg dagens:) Kram

    SvaraRadera
  3. Älskar den där sortens marknad och vi har den här på Söder from någon gång i augusti tror jag? Regn här med jag har fixat klart byrån från Stadsmissionen och är jäkligt nöjd :) Jag gillar oxå din dagens - särskilt blusen faktiskt.
    Kram

    SvaraRadera
  4. Här var det också Bondens marknad idag men då lågtryckshumöret slog till på både mor och dotter struntade vi i den.
    Kvalmig sol byttes till spöregn.

    SvaraRadera
  5. Så härligt, skulle man haft koll på, men jag hade nog haft svårt att lämna Paradiset just idag.. Klem

    SvaraRadera
  6. Jättesnygg somrig stass på dig!
    Kram

    SvaraRadera