Powered By Blogger

fredag 7 juni 2013

Fyra Mollysar till salu…

… de jag redan lagt ut på Facebook, nu även här, på begäran… Fast det går lika bra att ropa hem den här, bara att hojta i kommentarsfältet i så fall… :o) Tjing! 


Odd Molly Rebyia blouse, mid indigo storlek 1. Denna gick aldrig i produktion och är därför en sample. Kanonfin men tyvärr kommer jag inte överens med färgen. Den ser ut exakt som på bilden men jag kan ta egna bilder också om någon vill ha det. Pris 575:- inklusive vanlig frakt med Posten inom Sverige.


Odd Molly Ceremony s/s short dress i storlek 1. Sidentunika som bara har blivit använd två gånger. Inga dragningar i tyget någonstans så kanonskick. Nypris 1499:- Mitt pris 525:- inklusive vanlig frakt med Posten inom Sverige. 


Superfin bomullskofta från Odd Molly, köpt här i gruppen men vi kommer tyvärr inte överens. Storlek 2 men liten i storlek så funkar bra på mig som normalt har storlek 1. Pris 375:- inklusive vanlig frakt med Posten inom Sverige.


Odd Molly Quicktrip tunic, almost black i storlek 2. Använd men i fint skick. Pris inklusive vanlig frakt med Posten inom Sverige 425:-.

7 kommentarer:

  1. Vore jag inte för feter skulle den översta köpas på studs! Så jäkla fin! Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du är inte för feter, den är för liten... :-) Kram!

      Radera
  2. Hejsa.
    Har du solgt den på det første billede ? Hvis ikke må du gerne skrive til min mail rehne.s.pedersen@gmail.com

    Mvh
    Karin Nielsen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Den är kvar men jag kommer inte in i min mail just nu och ska iväg hela dagen så jag mailar dig ikväll/ imorgon fm. Ok? Kram!

      Radera
  3. Tror du den rosa koftan skulle passa mig? Färgen? Storleken? Jättefin!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tror den är för kort, för du är ju ganska lång. Fast du kan ju prova den om du vill. Kram!

      Radera
  4. Den gick i produktion men var för sen, därför gick den direkt till outletarna vad jag vet :) Så dem finns där i alla storlekar för er som inte kan ha stl 1 :)

    SvaraRadera