Powered By Blogger

onsdag 5 juni 2013

Dags att lista mina favoriter ur Odd Molly FW13 1

Som sig bör vid offentliggörandet av ett nytt klädsläpp; en lista över mina favoriter. Vi pratar Odd Molly FW1 2013 och de plagg som gjort störst intryck på mig. Hitills.


Cigani zip blouse, white 
Indian summer blouse, lite almost black 
Med halvdiskreta detaljer och i färgerna jag totalt snöat in på, eller ickefärgerna om man så vill... detta känns som två plagg med grymma kombinationsmöjligheter.


Burning beauty tie shirt, lite almost black 
Burning beauty tie shirt, porcelain 
Samma blus, men var tvungen att ha med båda färgerna då jag inte kunde bestämma vilken jag föredrar. Älskar snörningen och ton-i-tonbrodyren, modellen utstrålar min stil och materialet verkar lovande a la snyggskönt.


Manbait busarong, porcleain 
Marie jacket, almost black 
Egentligen kanske dessa inte platsar på topplistan, utan mer på en slags nyfiken-på-lista eftersom jag är ganska kluven och dessa tillika är sådana att de kan vara galet snygga eller totalt genomfula när man möter dem irl. Alltid lika spännande :o)


Mockup blazer, lite almost black 
Mockup sleeveless top, almost black 
Här finns ingen tvekan om vad jag tycker. För jag tokgillar. Hade kunnat bosätta i båda. För evigt. Och självklart då bär dessa släppets högsta prislappar. Fast drömma kan man ju alltid, och hoppas på en plösligt nerdimpande förmögenhet. 


Shibori dress, porcleain 
Shibori skirt, porcleain 
Klänningen jag provade i Stockholm i april, klänningen jag blev megaförälskad i och inte ville ta av mig. Kjolen smäller lika högt i mina ögon. Och jag känner till och med en liten dragning till leggingsen i samma utförande, trots att jag aldrig använder leggings… En liten men ack så viktig fråga dyker dock upp i hjärnkonoret; när skulle dessa komma till användning, egentligen?... Förslag?


Frida knit blazer, dark pink 
Linnea dress, porcelain
Totalt otippade att landa på min topplista för ingen av dem känns som mig. Men jag gillar, ser någonslags potential och kände därför att de hade en plats här. Ibland måste man vara lite wild and crazy… ;o) Hoppas springa på dem irl så de kan få haka med mig in i något provrum för en hiss- eller dissbedömning. 

Många plagg i släppet finner jag ganska tråkiga, intetsägande, detaljlösa och därför inte vad Odd Molly är för mig. Men det kan vara så att jag bara har svårt att urskilja träden för all skog… Det lär visa sig när de dimper ner i verkligheten. Om jag fattat rätt sker detta mellan mitten och slutet av juni. Någon som vet bättre?... Och vad tycker ni om släppet?... Tjing för nu! Och var rädda om er därute!

1 kommentar:

  1. Du lyckades möjligen inte prova mockup blazern också? Sjukt nyfiken på storlek på den!!! Ja om jag skulle vinna högsta vinsten eller äntligen komma mig för med det där bankrånet alltså??!!

    SvaraRadera