Powered By Blogger

torsdag 27 juni 2013

Dagens – som så mycket saknar de stående inslagen

Det har inte med den aktuella väderstatusen i min by att göra. För grå himmel som håller sig borta från att spotta ut en massa ruggigt regn är definitivt helt okej för mig, åtminstone när luften är varmlagom nog för att kunna lufta den här stassen:


Blus – Hunkydory Ojust blouse, pure white, linne under – Odd Molly Rib jersey tank, white, byxor – Monrow Hope trousers, light camo, halsband med döskalle – Zara, bälte – Cowboybelts, pjux – by Koah, Shazia, roma white. 

Nä, det är mer de inre faktorerna som gör att jag längtar bort. Så in i bomben värkande mycket. För jag har kommit till insikt med att jag funtad som så att jag verkligen behöver omväxling då och då. Nya intryck och syner som sätter igång fantasin, kreativiteten, viljan, livslusten, glädjen… Liksom. 
Och denna vinter blev det ingen Kap Verde-resa och ingen kortsemester i storstad runt månadsskiftet maj – juni, som också varit ett stående inslag i min verklighet de senaste åren. Och jag känner av det, mer och mer, hur hela min kropp och själ skriker efter att få komma bort. Helst långt... 
Men Roskildefestivalen går också bra, så att det bara är en vecka kvar till dess får mig trots allt att härda ut i de extremt tråkintrampade spåren. Och att fortsätta projekt tokrensa boning, även om det just i dag är motigt som tusan… Tjing!

4 kommentarer:

  1. Lovar att om det plötsligt skulle hända á la Trissvinst så drar vi direkt =)

    SvaraRadera
  2. planera ett par dagar i helsingborg precis som du skulle planera inför en semester! vips så kanske du ger dig möjlighet att vila och slappna av :) annars, GRYMT med Roskilde!!! :)

    SvaraRadera
  3. Vi får snart ses ju. Kramis

    SvaraRadera
  4. Förstår precis vad du menar! Jag försöker se till att ha saker planerade hela tiden, både stort och smått. Sånt som gör att ekorrhjulet känns lättare att trampa runt....
    Kram!

    SvaraRadera