Powered By Blogger

söndag 30 juni 2013

Någonslags idé om att man måste ha en sådan i packningen

Tvättar kläder och skrubbar lite golv, sorterar ut mer som landar i stor svart sopsäck. Skräpsäck. Pimplar kaffe och fastnar lite då och då framför något ganska dåligt på tv. Klappar katter, nallar choklad och kommer på att jag måste leta upp ett tält som ska finnas i någonslags förråd. Fotograferar kläder och gnuggar skallen ledbruten i försök att komma på plaggens namn. Vovvenadar i regnrusket och funderar på det där lite kluriga med vänskap. Igen…

Och plötsligt får jag för mig att jag bara precis måste lista ut vad som ska få bli årets festivalklänning. På Roskilde. Nästa vecka. För jag har någonslags idé om att man måste ha en sådan i packningen. En lång klänning. Och när ag får en fix idé så ska den genomföras på stört… Så! Jag tror jag har lyckats finna årets: 


Mes Demoiselles Amour long dress, light pink. Med ett gäng långa halsband, ett par kängor. Som jag därmed kom på att jag ju också måste hitta. Nu!... Så det blir inte mer fullsändigt menlöst vetande här nu, för jag återgå till mitt extremt ostrukturerade fixande istället... Hoppas ni har en bra söndag därute. Kram!

5 kommentarer:

  1. Klockren festivalblåsa! Här har mest bakfylleslöats i dag. Ryckte upp mig och tog en långpromenad som slutade med poliseskort hem;) Och jag är fortfarande grön i ögonen av avund över att du får se Metallica!!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Åhhh vad fin du kommer att bli !!! Sååå snygg klänning..Kraaam Anette

    SvaraRadera
  3. Jättefin! Håller tummarna för att det inte blir klassiskt Roskildeväder.

    SvaraRadera
  4. Den blir toppen, nästan i klass med den orange från förra året ju! Slå en signal om du har tid och jag vill ju också se Metallica :) Klem

    SvaraRadera
  5. Absolut klockren klänning!! Blir nog super på dig, tror jag bestämt!!
    Kram,
    Annelie

    SvaraRadera