Powered By Blogger

fredag 7 juni 2013

Dagens – som hade fetfel men fann en bortglömd

Joråsåatt… i sann tidsoptimistanda var jag helt övertygad om att garderobsröjjet skulle vara ett passerat kapital under tidiga eftermiddagen. Och som vanligt hade jag fetfel i min bedömning. För nu har exakt hela dagen runnit iväg och jag är inte ens halvvägs igenom de där vita långa skåpen… så säljinlägg får vänta. Vet inte om jag vågar skriva till på söndag, speciellt inte då morgondagen är vigd åt helt andra sysslor, men jag testar med söndag. Chansar, jobbar på det… 
En liten sak jag dock inte kommer att involvera i ett sådant inlägg men som uppenbarade sig under klädrensandet var något jag helt glömt jag hade, men blev mucho glad åt att finna… och därför blev den medförd till dagens utomhusstass:


Kan den heta Skip-a-beat någonting, indigo? Har i alla fall för mig att klänningen heter så… Spelar ju inte sådär världsstor roll oavsett… :o) Nu fortsätter jag projekt köra skallen i horder av kläder, där en del plagg säkerligen härstammar från någonstans i krokarna av 80-talet… Intressant... ;o) Trevlig kväll! Ciao!

5 kommentarer:

  1. Den var ju riktigt läcker den. Väldigt effektfullt med den granna fjärilen fram. Önskar dig en fin helg som du. KRAM! =)

    SvaraRadera
  2. Den är faktiskt snyggare än klänningen.
    Bra val att behålla den.

    SvaraRadera
  3. Skipabeat är jättefin på dig!
    kramar och ha en fin lördag

    SvaraRadera
  4. Host host kommer ihåg att den finns hos mig också - i dark powder. Herre... vad ska man säga?????
    Kram!

    SvaraRadera
  5. Tack! Och Rosen det där host host tror jag vi båda är lite smått experter på... ;o) Kram på er allihop!

    SvaraRadera