Powered By Blogger

söndag 23 juni 2013

Två dagar två stassar, fast inga längre stunder


Tisha – Odd Molly I miss you tee, white, jacka – Odd Molly Batallion of saints bomber, chalk, byxor – snudd på chockande men det är inga Please utan Monrow Hope trousers, light camo, pjux – by Koah, Shazia, roma white.


Munkjacka – Better bodies Soft hoodie, white, linne under – Odd Molly Rib jersey tank, white, jeans – Please, pjux – by Koah, Shazia, roma white.

En igår, den andra idag. Fast de har inte fått hänga kvar på kroppen några längre stunder, stassarna, istället har det varit en helg i städuniform. Ja, jag har hårdsnöat in på skrubbning, rensning, kastande. 
Klädsaneringen närmar sig upphällningen. Tack och lov. Vet att jag har någon kartong i källaren som ska släpas upp och kollas igenom men gissar att det mesta där får ranta vidare. Till soprummet, kanske något har loppisvärde. Hitintills är det de ödena, plus lite välgörenhetsskänk, som väntar de tre svarta sopsäckar jag fått ihop redan. Och en med skor. Galet är bara förnamnet… Men! Som någonslags försvar pratar vi plagg som spänner över nästan två decennier… 
Nu har jag dock lagt ner för dagen, knaprar istället popkorn och slurpar te med chaihonung, funderar över vänskap och ärlighet. Slötittar på tillbakaspolad Wallander och klappar en hund som låter som en höna när hon sover... Tjing!

3 kommentarer:

  1. Fasen vad du är redig!!! Och fasen vad du passar bra i ljusa kläder :) Klem finis

    SvaraRadera
  2. Ärlighet verkar vara en svår sak för de flesta.
    Var sann i ditt tal är en god grundsten här i livet ; en av de 4 :)

    SvaraRadera
  3. Du ligger då i.. Väntar på mail från dig med adress bl a. En stor kartong har börjat fyllas..
    Kram,
    Annelie

    SvaraRadera